Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 7. oktober 2020

Tilføjet: 9. september 2020

Adresse

Brejning Efterskole

Møllegårdsvej 1

7080 Børkop

Kontakt

Henrik Vejsig, 75 86 29 99
Lone Frankel Goul, 75 86 29 99

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

Vi er dog fleksible i forhold til fag for den helt rette ansøger.

Ansøgningsfrist: 7. oktober 2020

Stillingen er en fuldtidsstilling, løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem Finansministeriet og lærernes centralorganisation.

Brejning Efterskole er en friluftsefterskole, som ligger ved Vejle Fjord. Vi bygger på værdier fra Det Danske Spejderkorps og Grundtvigs skoletanker. Brejning Efterskole vægter elevansvar og personlig udvikling højt. Skolen har lige nu 107 herlige elever fra hele landet fordelt på en 9.klasse og fire 10. klasser.

Stillingen er med opstart snarest muligt, eller senest pr. 1. december. Hvis matchet er det helt rigtige, er vi dog meget fleksible for at få tingene til at passe. Vi vil løbende afholde samtaler, og afslutte processen før tid, hvis den helt rigtige kandidat søger stillingen.

Læs mere om os på: Brejningefterskole.dk

Ud over sprogundervisningen, håber vi at den rette ansøger kan se sig selv som partner på en af vores fem linjefag samt kunne udbyde valgfag efter egne kompetencer og interesser. Ydermere være indstillet på at deltage i alle de andre opgaver der er forbundet med efterskolelivet såsom tilsyn, anderledes uger og ekskursioner.

Optimalt skal vi have dækket fagene:

  • 10. klasses tysk
  • 10. klasses dansk
  • Linjefag og valgfag

I alle sammenhæng bliver vores kommende kollega koblet på et team af erfarne kolleger. Vi hører meget gerne om andre boglige fag, du kan tilbyde.

Potentielle ansøgere er meget velkommen til at kontakte Viceforstander Henrik Vejsig(75862999) eller Forstander Lone Frankel Goul(75862999) for yderligere information eller ønske om at besøge skolen.

Ansøgning bedes sendt som samlet PDF-fil indeholdende motiveret ansøgning, CV og relevante bilag, til kontor@brejning.dk senest 7. oktober 2020.