Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 4. december 2023

Tilføjet: 15. november 2023

Adresse

Brøruphus Efterskole

Brøruphusvej 5

8660 Skanderborg

Kontakt

Køkkenleder Charlotte Jessen, ch@broeruphus.dk / 2074 7179 

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Vi søger en ernæringsassistent/cater/lignende med lyst til og mod på efterskolelivet. Vi søger et fleksibelt og ansvarsfuldt menneske, der er kreativ og elsker at lave mad.
Vi ønsker os en social og dygtig kollega, der laver mad med hjertet og bidrager med gode ideer og gode samarbejdsevner. Du skal kunne have flere bolde i luften samtidig, og du møder både kollegaer og elever åbent og positivt. Eleverne er en del af og bidrager til køkkenarbejdet, og det er vigtigt, du ser værdien i det.

Arbejdstiden vil primært være i dagtimerne, men aften- og weekendarbejde må påregnes, og du skal være indstillet på skiftende arbejdstider. Udgangspunktet er en fast ugentlig aftenvagt og weekendvagt hver fjerde weekend.
Vi laver mad til 220 elever og voksne dagligt, men vi har også arrangementer i årets løb, som vi alle bidrager til. Stillingen er som udgangspunkt på fuld tid, 37 timer/uge.

Vores køkken er et åbent madværksted, hvor vi brænder for at skabe den bedste madoplevelse med friske råvarer af god kvalitet – og mad lavet fra bunden og til sidst smagt til med en masse kærlighed. Vi tager aktivt stilling til det, vi laver, og vi har holdninger til maden, bæredygtighed, klima og miljø. 60-90% af produktionen er økologisk, og vi arbejder med stor respekt for råvarerne.
Vi står foran byggeri af helt nyt køkken og ny spisesal, så det er en spændende tid i vores efterskolekøkken. Vi vil noget med eleverne og hinanden, og vi tror på, at de unge vil noget, kan noget, er videbegærlige og har lyst til mange forskellige oplevelser – og det vil du også kunne mærke i køkkenet.

Løn og ansættelsesvilkår efter aftale. Ansættelse pr. 1. februar 2024 – eller så snart det lader sig gøre. Læs meget mere om skolen på www.broeruphus.dk
Kontakt køkkenleder Charlotte Jessen på ch@broeruphus.dk eller tlf. 20747179 for yderligere informationer om stillingen og eventuelt besøg på skolen.
Ansøgning sendes på mail til Charlotte Jessen på: ch@broeruphus.dk.

Ansøgningsfrist 4. december 2023.