Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 6. januar 2023

Tilføjet: 28. november 2022

Adresse

Den danske Design- og Håndværksefterskole

Skolebyen 11

6900 Skjern

Kontakt

Peter Lindegaard,2344 606

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Vi skal gerne have dækket følgende fag: matematik, samfundsfag og engelsk. På sigt vil der være mulighed for andre fagkombinationer, hvor også PR og/eller gymnastik kan indgå.

Vi søger en lærer med et stærkt fagligt fundament, åbne arme og bankende hjerte. Lige så vigtigt er det, at vi får fat i det rigtige menneske, der har lyst til at være en del af det gode kollegiale fællesskab, der er på Dhe.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, og den omfatter endvidere de med efterskolens forbundne opgaver som aften- og weekend tilsyn, samt forskellige arrangementer. Der er evt. mulighed for at bo i en af skolens tjenesteboliger.

Dhe er en grundtvig-koldsk efterskole, hvor boglig, aktiv og kreativ undervisning af høj kvalitet indgår i et unikt samspil. Vi har 190 elever, og vores hverdag er præget af et højt aktivitetsniveau. Skolen er veludstyret og har mange gode faciliteter bl.a. store værksteder og egne idrætshaller.

Vil du vide mere, eller har du lyst til at besøge os, hvilket du er meget velkommen til, så kontakt forstander Peter Lindegaard på 2344 6068.

Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem Skatteministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Skriftlig ansøgning senest fredag den 6. januar 2023 til:
Design- og Håndværksefterskolen
Skolebyen 11
6900 Skjern
eller mail: job@dhe.dk

Samtaler vil blive afholdt i uge 3