Ansøgningsfrist: 17. januar 2021

8585 Glesborg

Michael Kjærgaard, 22 22 40 00
Henrik Sandberg, 60 85 30 26

Djurslands Efterskole søger en engageret og dynamisk forstander med tiltrædelse pr. 1. marts 2021 ellers snarest muligt derefter.

Hvis du har lyst til at stå i spidsen for en efterskole i rivende udvikling med engagerede medarbejdere, så har vi et meningsfuldt drømmejob til dig - i moderne faciliteter og naturskønne omgivelser tæt på skov og strand!

Djurslands Efterskole oplever stor søgning og er allerede fuldt booket til næste skoleår – og venteliste er oprettet. Vi er en kristen efterskole, hvor hver elev skal opleve sig unik, og hvor vi brænder for, at eleverne udvikles personligt, socialt og fagligt. Vi ønsker som kristen skole og hjem at udruste eleverne til livet igennem nærværende, relationelt samspil - i et miljø hvor der er plads til spørgsmål, undren, tro og tvivl.

Hver dag tæller. Derfor er hver eneste dag præget af, at skolen ønsker at være et væksthus for liv med en hverdag præget af spændende udfordringer på et højt fagligt niveau, der tilpasses hver enkelt elev. Linjefagene volley, fodbold og musik eller de over 25 forskellige valgfag tegner overskrifterne for et ophold på Djurslands Efterskole, som sætter spor resten af livet.
Skolen har plads til 117 elever fordelt på 9. og 10. klassetrin. For yderligere info om skolen se på www.djurslands.dk.

JOBBET

Med reference til bestyrelsen for Djurslands Efterskole tilbydes du muligheden for at stå i spidsen for den fortsatte udvikling af efterskolen med afsæt i dens formål og værdigrundlag.
Det er vigtigt, at du sammen med den øvrige ledelse sikrer en skole med fortsat høj trivsel hos og udvikling af medarbejderne, samtidig med at der bevares fokus på udvikling af det pædagogiske og didaktiske arbejde. Det proaktive arbejde med at hverve elever vil også være en del af jobbet som forstander. Som vores kommende forstander har du lyst til og evner at videreudvikle Djurslands Efterskole, som er i vækst.

KOMPETENCER

• Synlig og udadvendt i forhold til medarbejdere og elever og med blik for den enkelte.
  • Ledererfaring der skaber følgeskab og bringer medarbejderne på banen.
  • Relationelt stærk og udadvendt.
  • Inddragende i tilgangen til lederteam, medarbejdere, elever og forældre.
  • Godt kendskab til de kirkelige miljøer i Danmark.
  • Pædagogisk fagligt kompetent og visionær.
  • God til at nytænke og samtidig være medspiller på medarbejderes nye ideer.
  • Følger beslutninger til dørs.
  • Dygtig kommunikator i skrift og tale.

FAGLIG PROFIL

• Dygtig og nærværende leder, der evner at skabe trivsel og udvikling hos den enkelte medarbejder.
  • Flair for økonomi, så du kan videreføre en sund økonomi på skolen
  • Erfaring med og lyst til arbejde med teenagere og unge.
  • Du bevarer overblikket i pressede situationer og ser muligheder frem for begrænsninger.
  • Evt. lederuddannelse på diplomniveau eller lignende.

PERSONLIG PROFIL

• Du er udadvendt og begejstret for at arbejde med unge mennesker.
  • Du brænder for at skabe de bedste betingelser for unge mht. trivsel, tro og personlig dannelse.
  • Du er fortrolig med skolens værdigrundlag og ønsker at udleve værdierne i praksis.
  • Du er en leder, der skaber energi og fremdrift omkring dig.
  • Du trives med at netværke og være skolens officielle ansigt.
  • Du kan give og modtage feedback og handle på det.
  • Du er dynamisk og omstillingsparat.
  • Du evner at indgå i et tæt samarbejde med ledelse, medarbejdere og bestyrelse.
  • Du har god humor og skaber et godt miljø omkring dig.

VI TILBYDER

• Stor indflydelse på visioner og strategier for skolens fremtidige udvikling.
  • Et velfungerende og erfarent lærerteam og mange livsglade teenagere.
  • Fagligt kompetente medarbejdere med stort engagement og passion for skolen.
  • En engageret bestyrelse, der bakker dig op.
  • En nyrenoveret forstanderbolig, som det forventes, at du flytter ind i.
  • Løn - og ansættelsesvilkår i henhold til organisationsaftale for ledere ved Frie Grundskoler m.v. af 16. april 2019.

ANSØGNING

UnikRecruitment hjælper bestyrelsen for Djurslands Efterskole med denne rekrutteringsopgave. For yderligere informationer er du velkommen til at kontakte Michael Kjærgaard, partner hos UnikRecruitment på 2222 4000 eller mk@unikrecruitment.dk. Du er også velkommen til at kontakte bestyrelsesformand, Henrik Sandberg, på 6085 3026 eller hs@sandberg-ri.dk.

Ansøgningsfrist er søndag den 17. januar 2021 kl. 18.00, idet vi modtager og gennemgår ansøgninger løbende.

Første samtalerunde er den 23. januar 2021, og anden samtalerunde er den 27. januar 2021. Begge samtaler afholdes i Aarhus.

Ansøgning uploades via www.unikrecruitment.dk, hvor stillingsopslaget er vist.
Direkte link til ansøgning (upload ansøgning og CV)