Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 19. april 2021

Tilføjet: 31. marts 2021

Adresse

Dronninglund Efterskole

Slotsgade 10

9330 Dronninglund

Kontakt

Bitten Schjødt Kjær, 31 95 61 00

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

Brænder du også for arbejdet med unge mennesker og drømmer du om at blive en del af et fedt arbejdsfællesskab på en attraktiv efterskole i et naturskønt område, så send din ansøgning afsted nu!

Der er tale om to faste stillinger. Dronninglund Efterskole møder unge i tillid og nærvær. Med plads til fællesskab, udsyn og leg giver vi mod på livet. Vi forventer, at alle er med til at bidrage til det stærke fællesskab. Hos os er der ’højt til loftet og vidt til væggene’. Og vi tror på, at alle er skabt med værdi i sig selv og med lyst og evner til at lære nyt. Din opgave bliver sammen med alle ansatte at give de unge mennesker mod på livet gennem deres ophold på efterskolen.

Du skal kunne indgå i aften-, nat- og weekendtilsyn og kunne se dig selv i en hverdag med anderledes uger såsom temauger, lejrskoler, musisk uge og rejser. Vi har en meget varieret og afvekslende hverdag.
Vi søger lærere, der kan undervise i tysk og/eller vores linjefag musik, og vi håber også, at du kan undervise i nogle af følgende fag: dansk, engelsk, fysik/kemi og geografi. Vi forventer, at du kan se dig selv i skolens profil og foreslå forskellige valgfag, der ligger op ad de fem linjefag, vi har: outdoor, kunst, E-sport, boldspil, musik. Du må endelig skrive, hvis du har andre kompetencer, vi skal kende til. Vi håber, at du har erfaring med frivilligt børne- og ungdomsarbejde fx i en af vores baglandorganisationer.

Dronninglund Efterskole er en dynamisk, værdibåret almen efterskole med tilknytning til Folkekirken. Skolen ligger smukt ved skov og i Dronninglund by 20 min. kørsel nord for Aalborg.
Vi er en efterskole med veludbyggede og moderne faciliteter med plads til godt 100 elever i henholdsvis 9. og 10. klasse og rummer omkring 25 medarbejdere.

Sagt på en anden måde, så søger vi lærere som:

  • tør sætte sig selv i spil.
  • tør løbe med nye initiativer.
  • er åbne og udadvendte.
  • er gode til at skabe relationer.
  • kan tage de dybe samtaler
  • elsker at være sammen med elever - også udenfor undervisningen.
  • er klar på en masse leg.
  • kan sætte sit fag i spil på nye måder
  • vil den gode samarbejdsånd med kolleger

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem finansministeriet og LC. Ansøgning, CV og relevante bilag bedes vedhæftet som én samlet PDF og sendes til job@dronninglundefterskole.dk

Vil du vide mere?
Hvis du gerne vil vide mere om skolen, kan du finde info på vores hjemmeside: dronninglundefterskole.dk eller se opslag på de sociale medier.

Yderligere oplysninger kan fås ved at kontakte skolens forstander på hverdage
Bitten Schjødt Kjær
Tlf. 31956100

Ansøgningsfrist
Mandag d. 19/4.
Vi forventer at samtaler finder sted i uge 16.