Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 15. august 2019

Tilføjet: 25. juni 2019

Adresse

Dybbøl Efterskole

Ragebølskovvej 3

6400 Sønderborg

Kontakt

Jakob Carl Christensen, 74 48 70 80 (i dagene 12.-14. august)

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

Den faste musiklærerstilling: Vi har brug for en musiklærer til linjefaget ”Musik”. Derudover skal du meget gerne kunne undervise i dansk og engelsk og vi hører gerne, hvad du ellers kan byde på. Dertil kommer tilsyn – morgen-, aften- og weekendvagter. Vi forventer af dig, at du har lyst til efterskolelivet, med alt hvad det indebærer.

Vikarstillingen: Vi har brug for hjælp til undervisning i dansk og matematik og hører gerne, hvad du ellers kan byde på. Dertil kommer tilsyn – morgen-, aften- og weekendvagter. Vi forventer af dig, at du har lyst til efterskolelivet, med alt hvad det indebærer.

Vi er en skole, som brænder for at give vores elever et efterskoleophold, hvor det både er alvor og sjovt at gå i skole. Efterskolelivet giver den dér helt særlige fornemmelse af fællesskab. Du er gerne ung af sind og derudover en ildsjæl, som har hjerte for elever, der har brug for ”lidt ekstra” og ønsker at skabe gode, trygge rammer for eleverne – såvel i som udenfor klasseværelset. 

Dybbøl Efterskole er en specialundervisningsefterskole med plads til 85 elever. Vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling og skolen bygger på kristne værdier.

Vi søger en profil der:

  • Kan se sig selv i en specialundervisningssammenhæng
  • Kan understøtte eleverne, så de bliver bedre til at indgå i og bidrage til fællesskaber
  • Kan være tydelig rollemodel i en efterskoleverden, hvor samarbejde og ansvarlighed er bærende elementer
  • Kan bidrage i et miljø, hvor faglighed vægtes højt, både undervisningsmæssigt og (special)pædagogisk

Vi kan tilbyde et miljø, hvor…

  • du bliver en del af en ambition om at skabe et godt leve- og læringsmiljø for elever med udfordringer
  • du får tæt kendskab til eleverne og nært samarbejde med kolleger
  • der er højt til loftet
  • der er rige muligheder for at udfolde sig, tænke nyt og bruge sin pædagogiske energi og begejstring

Læs mere om skolen på vores hjemmeside. Ansættelse i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til skolens forstander, Jakob Carl Christensen, på telefon 74 48 70 80 i dagene 12.-14. august.

Ansøgningsfrist er torsdag den 15. august kl. 13.00 på: dybboelefterskole@dybboelefterskole.dk. Samtaler afholdes tirsdag den 20. august.