Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 19. november 2021

Tilføjet: 15. oktober 2021

Adresse

Emmerske Efterskole

Åbenråvej 14

Ll Emmerske

6270 Tønder

Kontakt

Mogens Madsen Zabel / Maja Martensen, 74 72 44 33

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

Der udbydes en fast stilling på fuld tid

Vi er en skole med 95 elever fordelt på 8., 9. og 10. årgang og 23 ansatte. Skolen er beliggende 2 kilometer øst for Tønder.

Vi søger en linjefagsuddannet lærer, der kan dække et eller flere af følgende fag/opgaver:

  • Matematik
  • Samfundsfag
  • På sigt kan dække naturfagene
  • Valgfag: værksted og/eller e-sport

Da vi er på skolen døgnet rundt, skal du kunne indgå i vagtordning med aften -, nat - og weekendarbejde. Vi ser gerne at du har erfaring fra efterskoleverdenen samt forventer, at du indgår i alle efterskolelivets opgaver. Du skal brænde for aktiv deltagelse i dagligdagen. Vi lægger vægt på, at du har gode relationelle - og samarbejdsegenskaber. Du vil blive kontaktlærer for en gruppe elever, hvor samarbejdet mellem skole og hjem er en vigtig faktor i elevernes trivsel, det er derfor vigtigt, at du er omsorgsfuld, nærværende og anerkendende i din tilgang til eleverne. Du skal være parat til at give lidt af dig selv i en travl hverdag.

Emmerske Efterskole er en ordblindeefterskole, vi forventer derfor, at du har gode IT-kundskaber, da digitale hjælpemidler er en vigtig del af elevernes undervisning og hverdag. Har du derudover erfaring med ordblindeundervisning vil det være et plus, ellers skal du have lyst til at tilegne dig viden herom. Enkelte elever har udover de faglige udfordringer også sociale vanskeligheder.

Ansøgningsfrist fredag den 19.november 2021
Samlet ansøgning incl. bilag sendes som pdf-fil til: ee@eeskole.dk - mærket “Ansøgning”

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC samt ny løn.
Samtaler afholdes i uge 47.

For yderligere informationer omkring stillingen og besøg kan forstander Mogens Madsen Zabel eller viceforstander Maja Martensen kontaktes på 74724433.
Se evt. vores hjemmeside www.eeskole.dk