Ansøgningsfrist: 19. maj 2021

Ll Emmerske

6270 Tønder

Mogens Madsen Zabel / Maja Martensen, 74 72 44 33

Der udbydes en fast stilling på fuld tid, samt et årsvikariat på 80-85 %.

Vi er en skole med 95 elever fordelt på 8., 9. og 10. årgang og 25 ansatte. Skolen er beliggende 2 kilometer øst for Tønder.

Vi søger linjefagsuddannede lærere, der kan dække et eller flere af følgende fag/opgaver:

• Engelsk
  • Samfundsfag
  • Matematik
  • Idræt
  • På sigt kan dække naturfagene
  • IT ansvarlig
  • Valgfag e-sport og outdoor

Da vi er på skolen døgnet rundt, skal du kunne indgå i vagtordning med aften -, nat - og weekendarbejde. Vi forventer, at du indgår i alle efterskolelivets opgaver. Du skal brænde for aktiv deltagelse i dagligdagen. Vi lægger vægt på, at du har gode relationelle - og samarbejdsegenskaber. Du vil blive kontaktlærer for en gruppe elever, hvor samarbejdet mellem skole og hjem er en vigtig faktor i elevernes trivsel, det er derfor vigtigt, at du er omsorgsfuld, nærværende og anerkendende i din tilgang til eleverne. Du skal være parat til at give lidt af dig selv i en travl hverdag.

Emmerske Efterskole er en ordblindeefterskole, vi forventer derfor, at du har gode IT-kundskaber, da digitale hjælpemidler er en vigtig del af elevernes undervisning og hverdag. Har du derudover erfaring med ordblindeundervisning vil det være et plus, ellers skal du have lyst til at tilegne dig viden herom. Enkelte elever har udover de faglige udfordringer også sociale vanskeligheder.

Ansøgningsfrist onsdag den 19.maj 2021.
Samlet skriftlig ansøgning sendes til: ee@eeskole.dk - mærket “Ansøgning”

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC samt ny løn.
Samtaler afholdes torsdag den 27.maj 2021.

For yderligere informationer omkring stillingen og besøg kan konst. forstander Mogens Madsen Zabel eller afdelingsleder Maja Martensen kontaktes på 74724433. Se evt. vores hjemmeside www.eeskole.dk