Ansøgningsfrist: 26. april 2021

Viborgvej 71

9640 Farsø

Anette Smed / Søren Dolmer, 98 63 62 22

Vi søger fra 1. august 2021 1 lærer og 1 årsvikar, der brænder for at lave efterskole med alt, hvad det indebærer og som kan undervise i flere af følgende fag: Dansk, engelsk, tysk, samfundsfag, historie, performance/drama, idræt, fodbold, volley, evt. dykning.

Værdigrundlaget på Farsø Efterskole tager sit udgangspunkt i et kristent livssyn. Vi vægter høj faglighed, spændende linjer, valgfag og rejser.

Eleverne på Farsø Efterskole har mod på efterskolelivet og på at lære mere. Undervisningen foregår på mindre niveaudelte hold, da alle elever er i læse- og skrivevanskeligheder. Den anerkendende tilgang, troen på den enkeltes muligheder og udstrakt brug af læseteknologi er udgangspunktet for den læring, der sker.

Farsø Efterskole ligger naturskønt lige ud til Limfjorden. Vi er gerne behjælpelig med at finde bolig i nærområdet.

Ansættelse efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Dertil kommer et lokalt forhandlet tillæg. På Farsø Efterskole får alle lærere et tillæg på ca. 14 % af basislønnen + pension.
Der er tale om 2 fuldtidsstillinger. Den ene af et års varighed pga. barsel.

Yderligere oplysninger på vores hjemmeside www.f-e.dk og hos Anette Smed eller Søren Dolmer tlf. 98 63 62 22. Du er meget velkommen til at komme og se skolen og få en snak med os,
inden du evt. søger.

Ansøgningsfrist: 26. april kl. 12, sendes til an@f-e.dk.
Ansættelsessamtaler gennemføres i uge 18.

Farsø Efterskole har baggrund i de folkekirkelige ungdomsorganisationer herunder KFUM og KFUK. Til skolen hører idrætshal, værksteder, mindre landbrug og 4 medarbejderboliger. Vi er en ordblindeefterskole med 104 elever og 26 medarbejdere, heraf 16 lærere.