Ansøgningsfrist: 27. juni 2022

Viborgvej 71

9640 Farsø

Tove Nielsen, 98 63 62 22

Vi søger pr. 1. august 2022 en kollega, der i tæt samarbejde med vores køkkenleder og vores ernæringsassistent elev kan forestå den daglige drift af skolens køkken.

Farsø Efterskole er en skole for ordblinde unge i læse- og skrivevanskeligheder. Vi vægter høj faglighed, spændende linjer/ valgfag og rejser. Alle elever indgår i køkkenet en uge i løbet af skoleåret.

Vi forestiller os, at du er uddannet kok, ernæringsassistent, cater eller har en anden kostfaglig uddannelse. Det er desuden centralt, at du har lyst til at indgå i det pædagogiske arbejde med eleverne. Vi lægger samtidig vægt på, at du bringer godt humør, er positiv, konstruktiv og imødekommende i din kommunikation.

Farsø Efterskole har baggrund i de folkekirkelige ungdomsorganisationer herunder KFUM og KFUK. Til skolen hører idrætshal, værksteder, mindre landbrug og 4 medarbejderboliger. Vi en mindre skole med 104 elever og 28 medarbejdere.

I køkkenet vil du komme til at indgå i et ligeværdigt samarbejde med Tove, vores køkkenleder. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være at udarbejde madplan, bestille varer og hver dag være med til at lave og servere lækker mad til ca. 130 personer.
Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads, hvor køkkenet spiller en central rolle, og hvor vi er nysgerrige på dine kompetencer. Økologiske råvarer bruges i videste muligt omfang. Desuden laver vi dagligt både vegetarretter og diæter.
Stillingen er på 37 timer i gennemsnit pr. uge.
Der vil være weekend- og aftenarbejde i mindre omfang.
Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst.

Yderligere oplysninger på vores hjemmeside www.f-e.dk
og hos køkkenleder Tove Nielsen tlf. 98 63 62 22.
Du er meget velkommen til at komme og se skolen og få en snak med os, inden du evt. søger.

Ansøgningsfrist: 27. juni, kl.12.00

Din ansøgning skal indsendes via www.f-e.dk – Om Farsø Efterskole/ledige stillinger.
Ansættelsessamtaler gennemføres onsdag d. 29. juni.

Farsø Efterskole har 104 elever og 25 medarbejdere. Vi vægter høj faglighed, spændende linjer, valgfag og rejser. Farsø Efterskole har baggrund i de folkekirkelige børne- og ungdomsorganisationer: FDF, KFUM-Spejderne, KFUM og KFUK, samt Y´s Men´s Clubberne i Distrikt Himmerland. Til skolen hører idrætshal, værksted, mindre landbrug og fire medarbejderboliger.