Ansøgningsfrist: 16. april 2021

Molsvej 137

8400 Ebeltoft

Maria Vinding, 40 19 83 89

Vi søger en ildsjæl og en der brænder for efterskoleformen, samarbejdet med unge mennesker og som er en passioneret tegnelærer.

Vi har stor søgning til vores tegne og design linje. Du skal være med til at videreudvikle og forme linjen til et spændende og moderne valg for unge med interesse for billedkunst og i særdeleshed tegning.

Du skal også gerne kunne varetage mindst et nedenstående fag:

• Engelsk
  • Matematik

Andre læreropgaver vi kan tilbyde dig:

• Kontaktgruppearbejde
  • Tilsyn, - aftenvagter mm.

Du skal have lyst til at indgå i hele efterskolearbejdet – undervisning, tilsyn og samvær.
Du skal have lyst til at arbejde sammen med kolleger i faglige- og pædagogiske sammenhænge.
Du skal have lyst til at arbejde på en skole i udvikling, med højt til loftet og i tydelige rammer.

Femmøller Efterskole ligger på Djursland midt i Danmark.
Vores linjefag er; eSport, styling, tegning, musik og teater.
Vi vægter god, faglig undervisning og et forpligtende og rummeligt fællesskab.
Vores vision er at danne og uddanne vores elever til aktive, entreprenante og demokratiske medborgere.

Værdigrundlag

Femmøller Efterskole anser alle mennesker som værende ligeværdige. Skolen ser mangfoldighed som en styrke i sit virke. Igennem kreativiteten støtter vi eleverne i deres personlige og faglige udvikling. Omgangstonen på Femmøller er båret af anerkendelse, dialog og nærvær.

Ansættelse i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Ansøgningsfrist den 16. april 2021 kl. 12.00,

Ansøgning sendes pr. mail til fe@femmoeller.dk, med emnet ”ansøgning/tegning”

Der afholdes ansættelsessamtaler snarest efter ansøgningsfristens udløb.

Yderligere oplysninger om skolen findes på www.femmoeller.dk.

Evt. besøg kan aftales med forstander Maria Vinding, tlf. 4019 8389