Ansøgningsfrist: 27. september 2020

Kollegievej 5B

Nørre Nissum

7620 Lemvig

Niels Kirk, 97 89 11 77 (mellem 8.00 og 15.00)

Fenskær Efterskole er en musisk, praktisk og prøvefri efterskole for unge med indlæringsvanskeligheder. Vi er 90 elever på skolen og 18 lærere. Herudover er der ledelse, administration m.fl. i alt 28 voksne.

Vi har brug for en person med en anerkendende og ressourceorienteret tilgang til arbejdet med eleverne, og som samtidig er interesseret i at arbejde med unge med specielle læringsforudsætninger. Du skal samtidig have lyst til at indgå i hele den pakke der følger ved at være lærer på en efterskole, så som tilsyn, kontaktlærer mm.
Vi søger en person med faglige kompetencer indenfor matematik/natur-teknik, og som har en relevant pædagogisk baggrund.

Du skal undervise i dit værkstedsfag og i valgfagsrækken inden for dine kompetenceområder. I tæt samarbejde med din huslærerkollega skal du kunne varetage funktionen som huslærer for en gruppe på 12 elever, guide og vejlede dem i hverdagen.
Herudover skal du deltage i tilsynsordningen på efterskolen. Der vil være både aften- og weekendarbejde.

Vi tilbyder et arbejdsmiljø med imødekommende kolleger og et godt arbejdsfællesskab.
Vi har et tæt samarbejde lærere og ledelse imellem, hvor der er stor faglig frihed til at udvikle faget, til gavn for en gruppe unge der virkelig har brug for at få styrket deres selvtillid og selvværd. Du får mulighed for faglig opdatering og udvikling gennem eksterne kurser og udviklingsarbejder på efterskolen.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til forstander Niels Kirk tlf. 97891177 mellem 8.00 og 15.00.

Vi skal have modtaget din ansøgning senest søndag den 27. september. Vi forventer at holde samtaler umiddelbart derefter.

Tiltrædelsesdato er den 1. november 2020 eller snarest der efter.

Ansøgning sendes til: Niels Kirk, Fenskær Efterskole, Kollegievej 5 b, Nr. Nissum, 7620 Lemvig
eller pr. mail til post@fenskaer.dk

Læs om Fenskær Efterskole på: www.fenskaer.dk