Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 6. februar 2022

Tilføjet: 14. januar 2022

Adresse

Fenskær Efterskole

Kollegievej 5B

Nørre Nissum

7620 Lemvig

Kontakt

Niels Kirk, 97 89 11 77 (8.00 - 15.00)

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Fenskær Efterskole er en musisk, praktisk og prøvefri efterskole for unge med indlæringsvanskeligheder. Vi er 90 elever på skolen og 19 lærere. Med ledelse og teknisk/administration er der ialt 28 ansatte.

Vi søger lærere med en anerkendende og ressourceorienteret tilgang til undervisning. Og som samtidig er interesseret i, at arbejde med unge med specielle læringsforudsætninger. Du skal have lyst til at indgå i hele den pakke, der følger ved det at være lærer på en efterskole, såsom tilsyn, kontaktlærer mm. Vi søger personer, som har en relevant pædagogisk baggrund og som har gode faglige kompetencer indenfor deres fag.

Du skal undervise i dit værkstedsfag og i valgfagsrækken inden for dine kompetenceområder. I tæt samarbejde med din huslærerkollega skal du kunne varetage funktionen som huslærer for en gruppe på 11 elever, guide og vejlede dem i hverdagen.
Herudover skal du deltage i tilsynsordningen på efterskolen. Der vil være både aften- og weekendarbejde.

Vi tilbyder et arbejdsmiljø med imødekommende kolleger og et godt arbejdsfællesskab.
Vi har et tæt samarbejde lærere og ledelse imellem, hvor der er stor faglig frihed til at udvikle faget, til gavn for en gruppe unge, der virkelig har brug for at få styrket deres selvtillid og selvværd. Du får mulighed for faglig opdatering og udvikling gennem eksterne kurser og udviklingsarbejde på efterskolen.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til forstander Niels Kirk tlf. 97891177 mellem 8.00 og 15.00.

Vi skal have modtaget din ansøgning senest søndag den 6. februar. Vi forventer at holde samtaler i uge 6.

Tiltrædelsesdato er den 1. april 2022, eller snarest derefter.

Ansøgning sendes på mail til post@fenskaer.dk att. Niels Kirk, Fenskær Efterskole, Kollegievej 5 b, Nr. Nissum, 7620 Lemvig

Læs om Fenskær Efterskole på: www.fenskaer.dk