Ansøgningsfrist: 11. november 2020

Velling Kirkeby 48

6950 Ringkøbing

Jacob G. Jørgensen, 50 54 65 67 / jgj@fjordvangefterskole.dk

Vi søger en lærer der brænder for efterskolelivet, og som har nemt ved at skabe relationer med eleverne. Vi forventer du er holdspiller, med modet til at kaste dig ind i et ansvarsfuldt job, samt at du er initiativrig både i samspillet med eleverne og kollegerne.

Du skal kunne undervise i matematik og outdoor. Derudover er det ønskeligt, at du besidder håndværksmæssige færdigheder som underviser på Skills-sporet.

Det er en 100% lærerstilling hvor du skal være klar til at indgå i kostskolelivet med tilsyn og vagter. Der er tilknyttet en funktion som familiegruppelærer til stillingen.

Vi tilbyder:

• et udviklende arbejdsmiljø, med masser af spændende udfordringer
  • et stærkt hold, af dygtige og ambitiøse kolleger
  • 100 forventningsfulde elever
  • gode og mangeartede faciliteter
  • en skole i naturskønne omgivelser ved Ringkøbing Fjord,
  • at hjælpe med at finde en bolig
  • en hverdag med tætte elevrelationer

Fjordvang er ”Efterskole-Classic”. Vi er bevidste om at være hele Danmarks efterskole, derfor har vi et bredt tilbud af linjefag, og boglige spor der favner hele flokken. Vi ønsker at være en efterskole, hvor der er plads til alle.

Vi ser frem til at høre fra dig - og vi vil meget gerne fremvise skolen og uddybe vores værdier og vision.

Yderligere oplysninger om skolen findes på ”fjordvangefterskole.dk”

Ansættelse i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Sidste frist for ansøgning er onsdag den 11.november 2020. Samtaler afvikles i uge 47

Henvendelse til forstander Jacob G. Jørgensen 50546567 jgj@fjordvangefterskole.dk