Ansøgningsfrist: 15. marts 2021

Lejrvejen 85

Frøslev

6330 Padborg

Annemette Hess, 74 67 66 44.

Frøslevlejrens Efterskole søger viceforstander, der kan indgå i ledelsesteamet på efterskolen og være med til at sikre, at Frøslevlejrens Efterskole til stadighed er en attraktiv efterskole med et godt renommé.

Frøslevlejrens Efterskole er en Grundtvig/Koldsk efterskole beliggende i historiske rammer med fokus på både kreativitet og boglig udvikling. Vi sætter dannelse gennem samtale og fællesskabende aktiviteter i hverdagen højt. Efterskolen er kendt for den stort opsatte musical, der opføres hvert år, som et samarbejde på tværs af fag og linjer. Skolen søges af elever fra hele Danmark og Sydslesvig, piger og drenge fra 14 – 17 år med forskellige interesser, og vi sætter pris på den diversitet, det giver.

Viceforstanderen vil i det daglige få en meget stor berøringsflade med både ledelse, bestyrelse, medarbejdere, elever og forældre samt eksterne aktører. Hovedfokus i stillingen ligger internt på efterskolen, hvor viceforstanderen får ansvaret for den daglige ledelse på skolen i et tæt samarbejde med forstanderen. Skolen er i høj grad præget af liv og aktivitet, og derfor lander der ofte ad hoc-opgaver på viceforstanderens bord.

Vi forventer at du:

• Brænder for efterskoleverdenen og for elevernes trivsel
  • Kan lide, at der er mennesker omkring dig hver dag – og især unge mennesker
  • Kan dokumentere ledelsesmæssig erfaring, gerne personaleledelseserfaring af pædagogiske personalegrupper
  • Er handlekraftig, hurtig og følger opgaver til dørs med ansvarlighed
  • Arbejder struktureret og med sans for detaljen
  • Er god til at have overblik og kan prioritere i en travl hverdag
  • Kan være en positiv og engageret sparringspartner, der tør udfordre og stille spørgsmålstegn
  • Er en naturlig autoritet og har gennemslagskraft
  • Er en tydelig kommunikator i både skrift og tale og kan lide en åben og ærlig dialog

Dine arbejdsopgaver vil være:

• Stedfortræder for forstanderen
  • Sparringspartner til forstanderen i forhold til implementering af strategien
  • Personaleansvarlig for teknisk personale og lærere, herunder både motivation og personaleudvikling samt personaleadministration (skemalægning, arbejdsplaner mv.)
  • At køre skolens daglige drift smidigt og effektivt
  • Opfølgning på igangsatte projekter og opgaver, herunder på de strategiske handleplaner
  • Administrative opgaver som skemaplanlægning, timeopgørelse, vikarplanlægning mv.
  • Ansvar for prøver, planlægning, udførelse og ajourføring med gældende lovgivning
  • Medansvarlig for koordinering og afholdelse af samt deltagelse i arrangementer (også weekend og aften)
  • Holde dig ajour med regler for skolereformen og lærernes arbejdstid
  • Ansvarlig for kontinuerlige evalueringer og indberetninger
  • Informere og kommunikere både til medarbejdere og elever
  • Ad hoc vagt- og undervisningsopgaver

Som viceforstander på Frøslevlejrens efterskole får du rig mulighed for:

• At være en del af et udviklende miljø i historiske omgivelser
  • At indgå i et team af engagerede medarbejdere, der hver dag arbejder for at give alle elever et unikt afsæt for deres personlige udvikling
  • At være med til at præge Frøslevlejrens Efterskole og udviklingen af både elever og lærere
  • At blive en del af et dynamisk ledelsesteam, hvor der ikke er langt fra ord til handling
  • At være med til at føre igangværende aktiviteter, projekter og handlingsplaner ud i livet

Der vil være mulighed for bosætning på skolen i tilhørende tjenestebolig. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til organisationsaftale for ledere ved Frie Grundskoler mv. af 16. april 2019. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt da forstander Annemette Hess på telefonnummer 74676644.

Ansøgningsfrist er 15. marts 2021. Samtaler holdes løbende, og i forbindelse med samtalen er der en rundvisning på skolen. Konsulentfirmaet Hald&Lie A/S varetager rekrutteringsprocessen, og din ansøgning inkl. relevante bilag sendes til Trine Sundgaard, trine@hald-lie.dk.