Gudenådalen

Hovedgaden 2

8860 Ulstrup

Jesper Emil Sørensen / Torben Stampe, 86 46 31 33

Da en af vores dygtige lærere har fået orlov til at prøve en anden skoleform, har vi brug for en engageret lærer, der kan indgå i vores lærerteam.
Vikariatet er tidsbegrænset og slutter 30/6 2023. Der vil være gode muligheder for forlængelse.
Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, men er 80% det rigtige for dig, så finder vi en løsning.

Du skal kunne undervise i Fysik/ kemi i 10. klasse samt være underviser på håndboldlinjen for piger. Det vil være en fordel, hvis du kan spille til fællessang – meget gerne på klaver.
Kan du undervise i andre fag, hører vi gerne herom. Valgfag efter aftale.
Til stillingen vil der være kostskolerelateret arbejde.

Gudenaadalens Efterskole er en Grundtvig/ Koldsk efterskole med 182 elever i 9. og 10. klasse. Vi er et godt og velfungerende medarbejderteam på 38 ansatte. Vi har en veludbygget skole med fine faciliteter som hal, et moderne springcenter, lækre kreative lokaler, nyt Esport lokale og gode undervisningslokaler beliggende i et naturskønt område med Gudenåen som nærmeste nabo. Du kan se mere på: www.gudenaadalen.dk

Der vil mulighed for at se skolen og høre mere om stillingen onsdag den 12/10 kl.19.00. Tilmelding til dette på je@gudenaadalen.dk

Ansættelse vil ske efter overenskomst mellem Skatteministeriet og LC. Yderligere oplysninger kan fås hos skolens forstander Jesper Emil Sørensen eller viceforstander Torben Stampe på 8646 3133.

Ansøgningerne behandles i den rækkefølge, de kommer os i hænde. Ansøgningsfristen er den 23/10 2022 kl. 1200. Send ansøgningen til: je@gudenaadalen.dk i et samlet PDF- dokument.

Samtalerne vil finde sted i uge 43.