Ansøgningsfrist: 24. september 2021

Hovedgaden 2

8860 Ulstrup

Jesper Emil Sørensen / Torben Stampe, 86 46 31 33

Du skal kunne undervise i obligatorisk pigegymnastik og på rytmelinjen. Desuden skal du kunne varetage undervisningen i dansk og engelsk i 10. klasse.

Vi hører meget gerne om, hvad du ellers kan i forhold til at sammensætte dit skema.
Vikariatet er tidsbegrænset og kan slutte 3/7 2022 eller fortsætte til 14/10 2022 efter aftale. Til stillingen vil der være kostskolerelateret arbejde.

Gudenaadalens Efterskole er en Grundtvig/ Koldsk efterskole med 182 elever i 9. og 10. klasse. Vi er et godt og velfungerende medarbejderteam på 36 ansatte. Vi har en veludbygget skole med fine faciliteter som hal, et moderne springcenter, lækre kreative lokaler, nyt Esport lokale og gode undervisningslokaler beliggende i et naturskønt område med Gudenåen som nærmeste nabo. Du kan se mere på: www.gudenaadalen.dk

Ansættelse vil ske efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Yderligere oplysninger kan fås hos skolens forstander Jesper Emil Sørensen eller viceforstander Torben Stampe på 8646 3133.

Der vil være mulighed for at komme og se skolen, samt høre om stillingen torsdag den 16/9 kl.19.00. Tilmelding hertil på je@gudenaadalen.dk
Ansøgningen skal være skolen i hænde senest den 24/9 2021 kl. 1200 og sendes til: je@gudenaadalen.dk i et langt PDF- dokument.

Samtalerne vil finde sted i uge 39