Ansøgningsfrist: 5. december 2021

8300 Odder

Stine Kridal, 86 55 16 44 + 4 / 29 21 16 44
Niels Kridal, 86 55 16 44 + 2 / 20 15 16 44

Vi søger en dygtig trivselsvejleder/lærer med høj faglighed, som kan tiltræde på Gylling Efterskole 1. februar 2022 i et tidsbegrænset vikariat på 12 måneder. På Gylling Efterskole vil du blive en del af en succesfuld skole med stærke rødder i det Grundtvig-Koldske skole- og menneskesyn, hvor fællesskab, ligeværd, dialog og positive forventninger til hinanden er nøgleord. Gylling Efterskole har som ambition at gøre en afgørende menneskelig og faglig forskel for de unge, hvis veje vi krydser i et skoleår eller to. Det bliver du en vigtig del af. Gylling Efterskole er Danmarks største efterskole for ordblinde unge.

Vi tilbyder:

• et alsidigt job på 30-37 timer pr. uge med varierende arbejdsopgaver
  • en stilling, hvor du som trivselsvejleder arbejder med vores trivselsindsatser og inklusion, afholder samtaleforløb med de unge, og sparrer med forældre, lærere og ledelse om elevtrivsel, tilgang og pædagogik
  • en stilling, hvor du underviser i engelsk 8 lektioner om ugen (9. og 10. klasse), valgfag, er kontaktlærer og indgår i vores aften- og weekendvagter
  • et job med masser af skønne efterskoleelever og dygtige medarbejdere, og med positiv energi
  • en arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra tanke til handling
  • en arbejdsplads med forventninger til dig, og med stærke kollegiale værdier og et højt ambitionsniveau
  • gode faciliteter i skønne omgivelser tæt på hav og by

Du har:

• baggrund som lærer, gerne med relevant efteruddannelse som AKT-vejleder eller lignende
  • høj faglighed og kan med kollegers sparring sætte kvalificeret undervisning sammen til og for vores unge
  • en naturlig, åben og anerkendende tilgang til de mennesker, du omgås, og har et godt humør
  • lyst og evne til samarbejde med alle de mennesker, som tilsammen udgør Gylling Efterskole
  • evnen til at arbejde selvstændigt og som en del af et hold
  • mulighed for at arbejde med fleksible arbejdstider, herunder fast aftenarbejde én dag om ugen
  • et positivt livs- og dannelsessyn, hvor du ser muligheder frem for begrænsninger

Der indhentes børneattest i forbindelse med indstilling til ansættelse. Løn og øvrige vilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Din ansøgning sendes til Gylling Efterskole, Hovedgaden 29, 8300 Odder, mrk. ”Ansøgning trivselsvejleder/lærer” eller pr. mail til ge@gylling-efterskole.dk i én samlet pdf-fil. Ansøgningen skal være os i hænde senest søndag d. 5. december 2021. Der afholdes ansættelsessamtaler mandag d. 13. december 2021 fra kl. 15.00.
Yderligere oplysninger om stillingen, og om Gylling Efterskole, fås ved henvendelse til afdelingsleder/trivselsvejleder Stine Kridal på 8655 1644 + 4/29211644 eller forstander Niels Kridal på 8655 1644 + 2/2015 1644.

Se vores hjemmeside på www.gylling-efterskole.dk , hvor du også kan kigge med på vores Facebook og instagram.