Ansøgningsfrist: 25. november 2021

9610 Nørager

Søren Troelsen, 26 12 06 03
Jens Brix Grønhøj, 20 58 55 88

HCI søger fra 1. januar 2022 en lærer i pigegymnastikken. Der er tale om en fastansættelse i en fuldtidsstilling. I Pigegymnastikken bliver du en del af et fagteam og du skal kunne undervise i rytmisk gymnastik og funk. Derudover forventer vi, at du kan varetage undervisningen i 2 boglige fag på 9 og 10. klasses niveau. Har du valgfag, du brænder for, hører vi også gerne om det. Med til arbejdet som efterskolelærer hører desuden aften og weekendvagter.

HCI er en efterskole

• for idrætsinteresserede unge og hvor boldspil og gymnastikken vægtes ligeligt. I forbindelse med gymnastikken laver vi 15-16 opvisninger.
  • hvor de boglige fag prioriteres højt og der arbejdes i fagteams.
  • hvor samtalen er det vigtigste pædagogiske redskab i vores samvær med eleverne.

Vi har en forventning om at du:

• er stabil og i stand til at holde fokus på opgaven også i travle perioder.
  • har humor, elsker at arbejde med unge mennesker og har lyst til at involvere og engagere dig i efterskolelivet.

HCI har 141 elever og 30 engagerede og dygtige medarbejdere. Det er en attraktiv arbejdsplads med højt til loftet og stor mulighed for medejerskab og medansvar. Der er stor elevsøgning og skolen har et godt renommé.

Skolens værdigrundlag samt andre informationer finder du på www.hci.dk.

Din ansøgning sendes pr mail til: jens@hci.dk senest torsdag d. 25. november kl. 12.00. Der vil være samtaler mandag d. 29. november.
Løn og ansættelse efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.
Spørgsmål og aftale om evt. rundvisning fås ved henvendelse til forstander Søren Troelsen på telefon 26120603 eller forstander Jens Brix Grønhøj på telefon: 20 585 588.