Ansøgningsfrist: 17. juni 2021

9610 Nørager

Søren Troelsen, 26 12 06 03
Jens Brix Grønhøj, 20 58 55 88

Derudover forventer vi, at du kan varetage undervisningen i engelsk eller dansk. Har du valgfag, du brænder for, hører vi også gerne om det. Med til arbejdet som efterskolelærer hører desuden aften og weekendvagter.

HCI er en efterskole

• for idrætsinteresserede unge og hvor boldspil og gymnastikken vægtes ligeligt.
  • hvor de boglige fag prioriteres højt og der arbejdes i fagteams.
  • hvor samtalen er det vigtigste pædagogiske redskab i vores samvær med eleverne.

Vi har en forventning om at du:

• brænder for sprogfagene.
  • har humor, elsker at arbejde med unge mennesker og har lyst til at involvere og engagere dig i efterskolelivet.

HCI har 141 elever og 30 engagerede og dygtige medarbejdere. Det er en attraktiv arbejdsplads med højt til loftet og stor mulighed for medejerskab og medansvar.

Skolens værdigrundlag samt andre informationer finder du på www.hci.dk.

Din ansøgning sendes pr mail til: groenhoej@hci.dk senest torsdag d. 17. juni – 2021.
Samtaler forventes gennemført i slutningen af uge 25.

Løn og ansættelse efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.
Spørgsmål og aftale om evt. rundvisning fås ved henvendelse til forstander Søren Troelsen på telefon 26120603 eller forstander Jens Brix Grønhøj på telefon: 20 585 588.