Himmebjergegnens

Vesterled 1

8680 Ry

Lars Fey, 26 12 76 56

Da vores nuværende køkkenleder skal på barsel, søger vi en dygtig, humørfyldt og omstillingsparat køkkenleder, der har lyst til at lave mad til ca. 125 elever og 25 ansatte. Vores køkken er optaget af at servere sund, grøn, varieret og årstidsinspireret mad. Køkkenet tager udgangspunkt i de officielle kostråd. Vi har sølvmærke i økologi og fokuserer meget på madspild og andre relevante emner indenfor bæredygtighed.

Eksempler på vores køkkenleders opgaver

• Indgå i den daglige madlavning til ca. 150 personer.
  • Udarbejde ugentlige madplaner sammen med køkken-kollegaerne.
  • Ansvar for indkøb, budget, kvalitet og egenkontrol.
  • Ansvar for diæter.
  • Planlægning af kalender og køkkenmedarbejdernes arbejdstid.
  • Daglig ledelse af 3 fastansatte køkkenassistenter.
  • Rengøringsopgaver.

Vi tilbyder

• Et vikariat fra 01/08 2022 til den 31/05 2023 på en dejlig arbejdsplads.
  • Ambitiøse og humoristiske kollegaer som løfter i flok.
  • Medindflydelse på køkkenets drift og produktion.
  • Tæt samarbejde med det øvrige køkkenpersonale.

Vi forestiller os at du

• Har relevant uddannelse.
  • Har erfaring med madlavning og gerne ledelse og administration i et større køkken.
  • Har erfaring med vegetarmad.
  • Har flair for pædagogik, da vi altid laver mad sammen med eleverne.
  • Har lyst til at blive en del af efterskolelivet med planlægning af mad til ture, dage ud af huset, kurser, samarbejde med skolens øvrige ansatte samt aften- og weekendarbejde.

Ansøgningsfrist er fredag den 20. maj 2022, kl. 10.00. Ansøgningen sendes som en samlet PDF (kun med relevante bilag) via mail til: kontor@himmelbjergegnens.dk. Vi forventer at afholde samtaler onsdag den 25. maj fra kl. 16.00. Har du spørgsmål kan du ringe til forstander Lars Fey på 26127656.

Løn og ansættelse efter aftale.

Himmelbjergegnens Natur- og Idrætsefterskole er en aktiv skole, hvor vi lægger vægt på naturoplevelser. Vi har følgende linjefag: Mountainbike, Adventure, Outdoor, Orientering og Islandske heste. Se mere om vores værdigrundlag mm. på: www.himmelbjergegnens.dk