Ansøgningsfrist: 26. juli 2021

9690 Fjerritslev

forstander Svend Aage Nielsen, 22 88 17 34
Stine Møldrup Damgaard, 20 40 15 73

Vi skal i de to stillinger have varetaget undervisningen i skolevejledning, musik og spil til fællessang. Derudover har vi også behov for at få varetaget engelsk og dansk, samt flere valgfag. Det er vigtigt, at man kan varetage minimum et af de boglige fag, samt noget af det førstnævnte. Hvad man derudover kan byde ind med, glæder vi os til at høre om. Det kunne eksempelvis være, at man har erfaring med, yoga, pigefodbold eller et andet aktivt valgfag.

På Han Herred Efterskole bliver du en del af et ungt og ambitiøst, samt humoristisk lærerkollegie. Vores dygtige ansatte brænder for arbejdet med unge mennesker, både i undervisningen og i den frie tid uden for klasselokalet. Det samme regner vi med, du gør.

Vi søger engagerede lærere, der holder af at undervise og udvikle unge fagligt og socialt. Derudover skal man være selvstændig, ansvarlig og initiativrig, samt have lyst til at være en del af efterskolelivet, som inkluderer skæve arbejdstider, udflugter og andre anderledes opgaver. Vi tilbyder en skole med 130 elever og 28 ansatte, et behageligt og trygt arbejdsmiljø, hvor vi samtidig stiller krav til hinanden og vores elever.

Ansættelse sker i henhold til ”Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og LC”. Der er jobstart 2/8-2021, eller hurtigst muligt derefter.

Ønsker du yderligere info omkring skolen, er du velkommen til at kontakte skolens forstander Svend Aage Nielsen 22881734 eller viceforstander Stine Møldrup Damgaard, 20401573. Der kan blive mulighed en rundvisning af skolen, hvis det kan passes ind i ferieplanerne.

Ansøgningen med relevante bilag sendes elektronisk til sn.hhu.dk@gmail.com
Der er ansøgningsfrist mandag d. 26. juli, og samtaler forventes afholdt d. 29. juli.

Vi ser frem til at høre fra dig, som vil gøre en forskel for unge på Han Herred Efterskole!