Ansøgningsfrist: 10. maj 2021

Aggersundvej 237

9690 Fjerritslev

Svend Aage Nielsen / Stine Møldrup Damgaard, 98 21 17 75

Skolen er inde i en positiv udvikling. Vi skal derfor have besat 1 stilling til skoleåret 2021-2022.

Vi skal have varetaget undervisningen i engelsk 9. og/eller 10 årgang. Det kan suppleres med matematik, samt flere kreative valgfag. Hvad man derudover kan byde ind med, glæder vi os til at høre om, da vi har et stort fagudbud.

På Han Herred Efterskole bliver du en del af et ungt og ambitiøst, samt humoristisk lærerkollegie. Vores dygtige ansatte brænder for arbejdet med unge mennesker, både i undervisningen og i den frie tid uden for klasselokalet. Det samme regner vi med, du gør.

Vi søger en engageret lærer, der holder af at undervise og udvikle unge fagligt og socialt. Derudover skal man være selvstændig, ansvarlig og initiativrig, samt have lyst til at være en del af efterskolelivet, som inkluderer skæve arbejdstider, udflugter og en mængde anderledes opgaver. Vi tilbyder en skole med 130 elever og 28 ansatte, et behageligt og trygt arbejdsmiljø, hvor vi samtidig stiller krav til hinanden og vores elever.

Ansættelse sker i henhold til ”Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og LC”

Ønsker du yderligere info omkring skolen, er du velkommen til at kontakte skolens forstander Svend Aage Nielsen eller viceforstander Stine Møldrup Damgaard, der begge er at træffe på skolens telefon 98 21 17 75. Er man interesseret i en rundvisning af skolen, er det selvfølgelig også en mulighed.

Ansøgningen med relevante bilag sendes elektronisk til info@hhe.dk
Der er ansøgningsfrist mandag d. 10. maj, og samtaler forventes afholdt uge efter.

Vi ser frem til at høre fra dig, som vil gøre en forskel for unge på Han Herred Efterskole!