Ansøgningsfrist: 16. december 2022

Aggerholmsvej 4

Søndbjerg

7790 Thyholm

Vi har netop fået muligheden for at byde en ny, farverig og indlevende kollega ind i samværet på Handbjerghus Efterskole. Vi søger lærer, der er brænder for fagene matematik og naturfag/fysik/kemi. Du skal også kunne tilbyde et valgfag, meget gerne ud fra egne interesser.

Handbjerghus Efterskole er en lille efterskole med 70 engagerede elever. Det er en almen efterskole hvor alle elever tager afgangseksamen i 9./10. klasse. Godt halvdelen af vores elever søger videre ind på erhvervsskolerne.

Vi er ambitiøse på vores elevers vegne: Vi arbejder målrettet på, at eleverne skal få det bedst mulige faglige udbytte, men for os er det lige så vigtigt, at de udvikler sig til at blive hele- og selvstændige mennesker.

Du skal brænde for at arbejde med elever i den aldersgruppe udskolingen naturligt udgør. For os er det ikke vigtigt, om du er nyuddannet eller har mange års undervisningserfaring. For os er det vigtigt, at du brænder for opgaven, og har hjertet med i det, du laver. Ydermere er klasserumsledelse og gode relationskompetencer forudsætningen for al god undervisning, hvorfor det er et krav, at du mestrer dette.

Skulle det ovenstående have vakt din interesse, håber vi at modtage en ansøgning fra dig inden d. 16.12.22 kl. 12.00, hvor ansøgningsfristen udløber.
Ansøgningen sendes til kontor@handbjerghus.dk

Du er velkommen til at komme på besøg, og kan kontakte skolen på tlf. 78 79 71 50

Samtaler er planlagt til tirsdag den 20.12.22.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og LC.