Ansøgningsfrist: 24. januar 2021

Hardsysselvej 2

Vejrum

7600 Struer

Jonas Hejsel, 96 85 90 00 (ml. 12.30 – 13.30 på hverdage).

Da vores dygtige pedel går på pension, har du nu muligheden for at blive en del af et unikt skolefællesskab. Vi søger dig, der kan tage ansvar for at vedligeholde skolens bygninger inde og ude, og som vil lægge en ære i at få skolen til at fungere og præsentere sig bedst muligt.

Vi søger en pedel som:

• har en bred håndværksmæssig uddannelse (tømrer, elektriker mv.) og relevant erhvervserfaring
  • har alsidige håndværksmæssige evner og gerne erfaring med central varmestyring (IT)
  • har evnen til at arbejde selvstændigt med både overblik og struktur og som formår selv at se, hvor og hvad der trænger til at blive kigget på
  • har erfaring med projektledelse, og som både kan styre og lede egne byggeprojekter, men også styre de større byggeprojekter, vi har håndværkere til
  • har gode samarbejdsevner og er serviceminded, og som samtidig evner at prioritere i opgaverne
  • gerne vil arbejde med mennesker – både i form af elever og fx mennesker i arbejdsprøvning
  • på sigt har lyst til at undervise efterskoleeleverne et par timer i ugen – f.eks. i et håndværk
  • har foreningsbaggrund

Vi søger altså dig, der ønsker en hverdag med mange forskellige opgaver, og hvor du kommer til at arbejde både selvstændigt og i samarbejde med elever og øvrige ansatte. Dig som har øje for detaljen og stor håndværksmæssig stolthed.

Vi tilbyder en spændende fuldtidsstilling på årsnorm. Det betyder, at det i perioder vil være nødvendigt at give den en ekstra skalle fx når elevværelserne står tomme – det giver til gengæld mere frihed og fleksibilitet på andre tidspunkter.

Hardsyssel
Hardsyssel Efterskole er en bred, almen efterskole med baggrund i FDF og Folkekirken. Vi har ca. 110 elever (heraf fire med fysisk handikap) fordelt i 8., 9. og 10.klasse på fem forskellige linjer: Film, Musik, Sport, E-sport og Outdoor. Eleverne bor på sysler (lejligheder med 10 elever i hver), hvoraf de fleste er bygget i 2009. Skolen ligger i Vestjylland mellem Holstebro og Struer.

Vi glæder os til at høre fra dig
Send din ansøgning inkl. CV og relevante bilag som en samlet PDF-fil senest søndag den 24.januar kl. 20.00 til Jonas Hejsel, forstander@hardsyssel.dk. Vi indhenter (og kræver ren) straffe- og børneattest. For yderligere information er du velkommen til at kontakte Jonas på 9685 9000 (ml. 12.30 – 13.30 på hverdage). Samtaler afholdes tirsdag den 26. januar og evt. 2. samtale torsdag d. 28. januar. Første arbejdsdag er d. 1. marts 2021.