Ansøgningsfrist: 21. november 2021

Vejrum

7600 Struer

Jonas Hejsel, 96 85 90 00

Hardsyssel Efterskole søger en lærer, der både vil danne og uddanne. En lærer, der er klar til efterskolelivet, med alt, hvad det byder på af muligheder og oplevelser.

Vi tilbyder en fast lærerstilling på en attraktiv efterskole, med dedikerede kollegaer. Stilling er på 90 procent (med mulighed for 100% pr. 1/8 2022).

Dansk- og engelsklærer
Vi søger en lærer, der kan undervise i dansk og engelsk og har kompetencerne til at føre 9. og 10.klasse til FP9 og FP10. Vi søger en lærer, der går op i sine fag, og nyder at undervise. Erfaring er et plus.

Valg- og linjefag
Vi har også brug for, at du i din ansøgning byder ind med enten eksisterende eller nye valg- og linjefag.

Efterskolegerningen
Ud over klasseundervisningen er der også aftenvagter, weekendvagter og planlægning og deltagelse i større arrangementer som emneuger, gallamiddag, juleweekend etc. Det at man kommer tæt på eleverne både i faglig og social kontekst giver unikke muligheder for at gå foran i relationsarbejdet, og for at danne de unge til- og med fællesskab.

Om Hardsyssel Efterskole
Hardsyssel Efterskole er en efterskole i bevægelse med et ambitiøst, ungt og engageret lærerteam på 15 lærere og mange andre fantastiske kollegaer. Vi har plads til 124 elever fordelt på 9. og 10. klasse.

Vi har (lige nu) linjefagsundervisning i Sport, Musik, Outdoor, E-sport og Film. Derudover har vi en stor bredde med mange valgfag.

Det er vigtigt for os, at vores nye kollega har interesse for og lyst til at indgå i efterskolelivets mange facetter, samt kan se sig selv i skolens værdigrundlag. Vi har baggrund i FDF, som er en kirkelig børne- og ungdomsorganisation og Den danske Folkekirke.

Ansøgning og yderligere oplysninger
Ansøgningsfrist er søndag d. 21. november 2021. Ansøgning sendes til forstander@hardsyssel.dk i en samlet PDF. Ansættelse sker i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation. Ansøgninger vurderes løbende. Samtaler afholdes torsdag d. 25/11.

Nærmere oplysninger fås hos forstander Jonas Hejsel (9685 9000).