Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 16. april 2023

Tilføjet: 28. marts 2023

Adresse

Hardsyssel Efterskole

Hardsysselvej 2

Vejrum

7600 Struer

Kontakt

Jonas Hejsel, 9685 9000 (kl. 12-15).

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

Vi tilbyder et barselsvikariat på en attraktiv efterskole med dedikerede kollegaer. Stillingen er på 100 %, fra 1.august 2023 til 30.juni 2024.

Dansk- og musiklærer
Vi søger en lærer, der kan undervise i dansk og musik, og evt. byde ind med noget helt andet. Du skal have kompetencerne til at føre 9. og 10.klasse til hhv. FP9 og FP10. Vi søger en lærer, der går op i sine fag, og gerne tager klasseledelsen på sig.

På musiklinjen vil du møde en bred skare af elever, som du, sammen med en kollega, får lov til at forme musikalsk ifht. instrumentkendskab, teoretisk og historisk baggrund samt musikken som virkemiddel i vores dagligdag. Der udbydes også soloundervisning for linjens elever. Derudover håber vi du vil undervise i kor.

Valg- og linjefag
Vi har også brug for, at du i din ansøgning byder ind med enten eksisterende eller nye valg- og linjefag.

Efterskolegerningen
Ud over klasseundervisningen er der også aftenvagter, weekendvagter og planlægning og deltagelse i større arrangementer som emneuger, gallamiddag, juleweekend etc. Det at man kommer tæt på eleverne både i faglig og social kontekst giver unikke muligheder for at gå foran i relationsarbejdet, og for at danne de unge til- og med fællesskab.

Om Hardsyssel Efterskole
Hardsyssel Efterskole er en efterskole i bevægelse med et ambitiøst og engageret lærerteam på 15 lærere og mange andre fantastiske kollegaer. Vi har plads til 124 elever fordelt på 9. og 10. klasse.

Vi har (lige nu) linjefagsundervisning i Sport, Musik, Outdoor, E-sport og Film. Derudover har vi en stor bredde med mange valgfag.

Det er vigtigt for os, at vores nye kollega har interesse for og lyst til at indgå i efterskolelivets mange facetter, samt kan se sig selv i skolens værdigrundlag. Vi har baggrund i FDF, som er en kirkelige børne- og ungdomsorganisation, og Den danske Folkekirke.

Ansøgning og yderligere oplysninger
Ansøgningsfrist er søndag d. 16.april 2023. Ansøgning sendes til forstander@hardsyssel.dk i en samlet PDF. Ansættelse sker i henhold til overenskomsten mellem Skatteministeriet og Lærernes Centralorganisation. Ansøgninger vurderes løbende. Samtaler afholdes onsdag d. 19.april.

Nærmere oplysninger fås hos forstander Jonas Hejsel tlf.: 9685 9000 (Træffes bedst ml. 12 og 15).