Ansøgningsfrist: 23. september 2020

7470 Karup J

Lise Munk, 23 96 71 30

Naturfagslærer

Vi forventer, at du kan:

• varetage undervisningen i naturfag i 8.-10. klasse
  • give faglig støtte til den enkelte elev og i kontaktgrupper
  • kan tage del i aften- og weekendvagter på lige fod med dine kollegaer
  • kan undervise i et eller flere fag - udover naturfag.

Vi lægger vægt på at du:

• har en nysgerrig tilgang til - og byder aktivt ind - i teamsamarbejdet
  • er en troværdig voksen, der kan og vil gå foran og støtte vores elever i deres personlige udvikling
  • går i tæt dialog i samarbejdet med kollegaer, elever og forældre
  • er en fagligt, didaktisk og relationelt velfunderet lærer
  • har mod på at være del af flere årlige projekter på tværs af fag og årgange.

Stillingen er på 37 timer ugentlig, med tiltrædelse snarest muligt. Dog senest 1. november 2020.
Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgning med relevante bilag sendes til ansoegning@hedensefterskole.dk Mrk. Ansøgning naturfagslærer, senest onsdag 23. september 2020 kl. 12.00

Ansættelsessamtaler afholdes 28. og 29. september 2020

Dedikeret skolesekretær

Vi forventer, at du kan følgende:

• bogføring af fakturaer, udlæg mm.
  • styring af løn og refusioner
  • elevadministration
  • varetage skolens telefon, mail og post
  • lave statistik og indberetning til Undervisningsministeriet

Vi ønsker, at du:

• er serviceminded - og kan lide unge mennesker
  • kan arbejde struktureret, ansvarligt og selvstændigt
  • er i besiddelse af gode samarbejdsevner og et smittende humør.

Det meste af administrationsarbejdet foregår via Komit/EDB Brugsen, og kendskab til programmet er en fordel.
Stillingen er på 25 timer ugentlig, med tiltrædelse snarest muligt. Dog senest 1. november 2020. Der er mulighed for at udvide stillingen med ekstra timer med tilsyn og elevsamtaler.

Ansøgning med relevante bilag sendes til ansoegning@hedensefterskole.dk . Mrk. Ansøgning skolesekretær senest onsdag 23. september 2020.

Ansættelsessamtaler afholdes 28. og 29. september 2020

Nærmere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til forstander Lise Munk på tlf. 23 96 71 30 eller via kontor@hedensefterskole.dk.

Hedens Efterskole er en lille ny efterskole, med plads til 55 elever. Vi henvender os til alle unge i aldersgruppen 14-17 år. Det særlige ved Hedens Efterskole er et hensyntagende miljø, hvor også sårbare unge kan trives. Udover vores undervisere har skolen tilknyttet fast pædagogisk personale med indsigt og erfaring i unge, der har brug for et hensyntagende miljø.

Hedens Efterskole ligger i et naturskønt område tæt på Karup Å og Kongenshus Hede. Her er det lokale landsbyliv en del af skolens hverdag. Her er trygge og inkluderende rammer, RO, højt til himlen og kig til stjernerne.