Ansøgningsfrist: 15. februar 2023

7470 Karup J

Tina Kjærgaard Andersen, 9290 1268 / TKA@hedensefterskole.dk
Sanne Klostergaard Sørensen, 6110 0146 / SKS@hedensefterskole.dk

Hedens Efterskole er en 3 år gammel efterskole for 14-17 årige, der har brug for tid til at fordybe sig og for lidt mere opmærksomhed end normalt. Her er den enkelte elev, der får sin egen coach, i fokus. På Hedens Efterskole går vi derfor ikke kun til eksamen i dansk, engelsk og matematik. Her lærer vi også om det, der kan give et godt liv. Om meningsfulde relationer, etik, økonomi, kost, osv.

Om dig
Vi har brug for en administrativ medarbejder der kan arbejde selvstændigt, bevare overblikket i en til tider travl hverdag, har relevant uddannelse og gerne med kendskab til skoleverdenen, men det er ikke en forudsætning. Du skal have interesse og indsigt i økonomi, kommunikation og være nysgerrig på hverdagen.
Du skal være dygtig til at kommunikere, for du vil være i dialog med elever, forældre, offentlige myndigheder og øvrige samarbejdspartnere.
Du skal også have overblik og være rutineret i bogholderi, økonomiopfølgning og budgetudarbejdelse og gerne med kendskab til de IT systemer, der benyttes i efterskoleverdenen (f.eks KOMiT) - naturligvis sammen med forstanderen og revisoren for skolen.

Om os

Vi er en engageret efterskole med plads til 75 elever og har lige nu 21 ansatte.
Du bliver en del af et ungt team med begejstrede og dygtige kollegaer, der har et godt ry blandt fx socialrådgivere og UU-vejledere. Vores vigtigste markedsføring sker således mund til mund og via det gode og tætte samarbejde med rådgivere, vejledere, forældre og elever.
Hedens efterskole ligger naturskønt med flotte bygninger i et landsby miljø med et aktivt foreningsliv.

Hvornår
Vi har travlt, så vi ser gerne dig i jobbet så hurtigt som muligt. Samtalerne afholdes løbende.

Konstitueret forstander Tina Kjærgaard Andersen eller Sanne Klostergaard Sørensen besvarer spørgsmål på mobil eller email.
Tina’s kontakt data : 92901268 TKA@hedensefterskole.dk
Sanne’s kontakt data : 61100146 SKS@hedensefterskole.dk