Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 22. september 2023

Tilføjet: 4. september 2023

Adresse

Hellebjerg Idrætsefterskole

Jens Engbergs Alle 4

7130 Juelsminde

Kontakt

Henrik Lauenstein, hl@hellebjerg.dk / 6137 8890
Bettina Hartvigsen, bw@hellebjerg.dk

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Du har nu chancen for at afprøve livet som efterskolelærer. Vi søger en ny kollega, der vil være med på holdet af medarbejdere på Hellebjerg Idrætsefterskole.

Da en af vores håndboldlærere skal på barsel, søger vi en lærer til vores håndboldlinje. Her indgår du i et team med tre andre kolleger og er sammen med dem ansvarlig for træning, kampe og andre arrangementer for vores i alt 71 håndbolddrenge og -piger. Du vil primært blive tilknyttet drengene.
Alle elever på Hellebjerg undervises i linjespecifik fysisk træning - også her har vi brug for dig!
Øvrige fag efter aftale.

Dit arbejde vil også indeholde mentorlærerfunktion for 10-12 elever samt aften- og weekendværtskaber.

Vi tilbyder rigtig gode muligheder for social, faglig og personlig udvikling i et godt arbejdsmiljø og i et inspirerede fællesskab.
Både kollegialt og ledelsesmæssigt lægger vi vægt på en anerkendende tilgang. Vi vil ha´ det godt sammen, og det skal være sjovt at gå på arbejde.

Ansættelsen er et årsvikariat fra den 1. november 2023 eller snarest muligt herefter.
Ansøgningsfristen er fredag den 22. september.
Send ansøgningen til job@hellebjerg.dk
Samtaler vil blive afholdt torsdag i uge 39.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere informationer, er du meget velkommen til at kontakte Henrik Lauenstein på hl@hellebjerg.dk eller på mobil 61 37 88 90 eller Bettina Hartvigsen på bw@hellebjerg.dk.

Få flere informationer om Hellebjerg på www.hellebjerg.dk, hvor du finder uddybende oplysninger om vores værdigrundlag og folkekirkelige baggrund. Ansættelse sker efter overenskomst mellem Skatteministeriet og LC.