Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 29. oktober 2021

Tilføjet: 15. oktober 2021

Adresse

Hellebjerg Idrætsefterskole

Jens Engbergs Alle 4

7130 Juelsminde

Kontakt

Carl Baxter Sandgaard, 60 17 46 32

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

Har du erfaring med arbejdet i et storkøkken, en kantine, restaurant eller lignende? Kan du arbejde selvstændigt og ta’ fra?
Er du interesseret i en fast stilling på fuld tid?

Kan vi gå videre? Godt :-)

Hvis du så samtidig har lyst til at fremstille gode, sunde og velsmagende måltider til 216 elever samt en flok medarbejdere hver dag, så SKAL du læse videre.

På Hellebjerg Idrætsefterskole er vi ambitiøse. Vi vil gerne ha´ Danmarks bedste idrætskøkken, og vi synes selv, at vi er godt på vej. Vores fokus er at lave mad fra bunden og af gode råvarer. Økologi er vigtig for os, og vi har bronzemærket.

Du kommer til at arbejde sammen med fem dejlige kolleger samt nogle lige så dejlige efterskoleelever, som også skal dannes i livet i køkkenet, så de får en viden om og fornemmelse for tilberedelsen af gode, sunde måltider.Der er et højt aktivitetsniveau i køkkenet, men samtidig har vi tid og rum til smil og godt humør.

Du vil komme rundt i vores forskellige afdelinger, som er varmt, koldt, grønt og bageri, ligesom du vil komme til at deltage i dag-, aften- og weekendvagter.

For os er gode arbejdsforhold for vores ansatte af stor betydning. Nogle uger har du mange timer, men der er også plads til fridage og friuger undervejs. Normalt vil der kun være en ugentlig hverdagsaften, hvor du er på arbejde.

Løn: Efter aftale

Nu er du kommet så langt i stillingsopslaget. Vil det så ikke være en go´ ide at søge stillingen? Hvis du er interesseret, skal du sende din ansøgning senest fredag den 29. oktober med cv og meget gerne referencer til vores køkkenleder Carl Baxter Sandgaard på cbs@hellebjerg.dk.

Hvis du har lyst til at komme på besøg, inden du evt. sender din ansøgning, så kan du gøre dette i uge 43 – ring lige til Carl først på 60 17 46 32. Dette mobilnummer må du også gerne bruge, hvis du har spørgsmål.

Samtaler finder sted i uge 44, og hvis du får jobbet, starter du hurtigst muligt.

Læs mere om skolen på www.hellebjerg.dk