Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 27. juni 2022

Tilføjet: 23. juni 2022

Adresse

Hellebjerg Idrætsefterskole

Jens Engbergs Alle 4

7130 Juelsminde

Kontakt

Henrik Lauenstein, hl@hellebjerg.dk / 61 37 88 90

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Du har nu chancen for at gøre en forskel. Vi søger ny kollega, der vil være med på holdet af lærere på Hellebjerg Idrætsefterskole.

Vi søger en lærer til vores fodboldlinje, hvor du i år er i et team med tre andre kolleger og sammen med dem vil være ansvarlig for træning, kampe og andre arrangementer for vores 60 fodbolddrenge. Herudover skal du også kunne undervise i enten engelsk eller matematik på 10.-klassesniveau.

Dit arbejde vil også indeholde mentorlærerfunktion for 10-12 elever samt aften- og weekendværtsskaber.

Vi tilbyder rigtig gode muligheder for social, faglig og personlig udvikling i et godt arbejdsmiljø og i et inspirerede fællesskab. Både kollegialt og ledelsesmæssigt lægger vi vægt på en anerkendende tilgang. Vi vil ha` det godt sammen, og det skal være sjovt at gå på arbejde.

Ansættelsestidspunktet er pr. 1. august.
Ansøgningsfristen er mandag den 27. juni.
Send ansøgningen til kontoret@hellebjerg.dk
Samtaler vil blive afholdt torsdag den 30. juni.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere informationer, er du meget velkommen til at kontakte konst. viceforstander Henrik Lauenstein på hl@hellebjerg.dk eller på mobil 61 37 88 90.

Få flere informationer om Hellebjerg på hjemmesiden hvor du finder uddybende oplysninger om vores værdigrundlag og folkekirkelige baggrund.

Ansættelse sker på fuld tid, men deltid er en mulighed. Ansættelse sker efter overenskomst mellem finansministeriet og LC.

Læs mere om skolen på www.hellebjerg.dk