Ansøgningsfrist: 3. marts 2021

8680 Ry

Lars Fey, 38 40 14 51
Anna-Mette Fischer, 29 85 83 81

På grund af barsler og orlov, søger vi 3 dygtige og engagerede lærere til skoleåret 21-22. Vi skal have dækket følgende: Undervisning på mountainbike-linjen, klaverspil til skolens samlinger, engelsk og matematik. Herudover er det en fordel, hvis der også kan undervises i biologi, friluftsliv, tysk eller dansk. Har du kendskab til støttelærer-funktion eller IT, kan det også være en fordel.

Himmelbjergegnens Natur- og Idrætsefterskole er en aktiv skole med 127 unge mennesker. Vi lægger vægt på naturoplevelser og har følgende linjefag: Mountainbike, Adventure, Outdoor, Orientering og Islandske heste. Vi er en boglig skole, der fører til prøve i FSA og FS10, og derudover har vi også en projektklasse. Se mere om vores værdigrundlag og aktiviteter på vores hjemmeside: www.himmelbjergegnens.dk

Vi forventer at du

• Kan gå ind og tage ansvar for dine fag-områder, fx føre eleverne til folkeskolens prøver.
  • Har lyst til at blive en del af efterskolelivet med alt hvad dertil hører, fx vagter på skæve tidspunkter, anderledes uger, ture osv.
  • Kan fungere som en kompetent kontaktlærer for en gruppe elever.
  • Har lyst til at færdes blandt efterskoleelever og være med til både at udfordre og favne dem.

Vi tilbyder

• To årsvikariater på fuldtid og et vikariat på ca. 80% - på en dejlig arbejdsplads.
  • Ambitiøse og humoristiske kollegaer som løfter i flok.
  • Elever der gerne vil udfordres og favnes.
  • Gode muligheder for medindflydelse på dine arbejdsområder.

Yderligere oplysninger fås ved forstander Lars Fey (38401451) eller viceforstander Anna-Mette Fischer (29858381).

Ansøgningen skal være os i hænde senest onsdag den 3. marts kl. 13.00. Ansøgningen sendes elektronisk til: kontor@himmelbjergegnens.dk

Vi forventer at gennemføre samtaler i uge 10.

Er du interesseret i at høre mere, afholder vi et info-møde som webinar onsdag den 24. februar kl. 20 – send en mail til kontor@himmelbjergegnens.dk for link.

Ansættelse sker i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og LC.