Ansøgningsfrist: 19. januar 2022

Vesterled 1

8680 Ry

Charlotte, 23 35 91 04

Vi søger en dygtig, humørfyldt og omstillingsparat køkkenleder, der har lyst til at lave mad til ca. 125 elever og 25 ansatte. Vores køkken er optaget af at servere sund, grøn, varieret og årstidsinspireret mad. Køkkenet tager udgangspunkt i de officielle kostråd. Vi har sølvmærke i økologi og fokuserer meget på madspild og andre relevante emner indenfor bæredygtighed.

Eksempler på vores køkkenleders opgaver

• Indgå i den daglige madlavning til ca. 150 personer.
  • Udarbejde ugentlige madplaner sammen med køkken-kollegaerne.
  • Ansvar for indkøb, budget, kvalitet og egenkontrol.
  • Ansvar for diæter.
  • Planlægning af kalender og køkkenmedarbejdernes arbejdstid.
  • Daglig ledelse af 3 fastansatte køkkenassistenter og planlægning af elevernes køkkentjanser.
  • Rengøringsopgaver.

Vi tilbyder

• En fast stilling fra 01/03 2022 på en dejlig arbejdsplads.
  • Ambitiøse og humoristiske kollegaer som løfter i flok.
  • Medindflydelse på køkkenets drift og produktion.

Vi forestiller os at du

• Har relevant uddannelse.
  • Har erfaring med madlavning og gerne ledelse og administration i et større køkken.
  • Har erfaring med vegetarmad.
  • Har flair for pædagogik, da vi altid laver mad sammen med eleverne.
  • Har lyst til at blive en del af efterskolelivet med planlægning af mad til ture, dage ud af huset, kurser, samarbejde med skolens øvrige ansatte samt aften- og weekendarbejde.

Ansøgningsfrist er onsdag den 19. januar 2022. Ansøgningen sendes som en samlet PDF (kun med relevante bilag) via mail til: kontor@himmelbjergegnens.dk. Vi forventer at afholde samtaler i første halvdel af uge 4. Har du spørgsmål kan du ringe til nuværende køkkenleder Charlotte på: 23359104 eller du kan møde op til en informationsaften om stillingen onsdag den 12. januar kl. 19.00 på skolen.

Løn og ansættelse efter aftale.

Himmelbjergegnens Natur- og Idrætsefterskole er en aktiv skole, hvor vi lægger vægt på naturoplevelser. Vi har følgende linjefag: Mountainbike, Adventure, Outdoor, Orientering og Islandske heste. Se mere om vores værdigrundlag mm. på: www.himmelbjergegnens.dk