Ansøgningsfrist: 20. august 2021

Himmerlands Ungdomsskole

Elevvej 10

9600 Aars

Med tiltrædelse hurtigst muligt, har vi har brug for en fastansat lærer. Vi kan rigtig godt bruge en underviser til tysk, dansk og kreative fag, men fortæl os hvad du kan. Med til stillingerne hører opgaver som aften- og weekendlærer, deltagelse på rejser og kontaktlærerfunktionen.

Vi har en uformel og humoristisk omgangstone, hvor traditionelle efterskoleværdier og skoleudvikling går hånd i hånd. Der er korte beslutningsveje, et højt aktivitetsniveau og mulighed for som medarbejder at gøre sin indflydelse gældende.

Vi ser meget frem til at byde en ny kollega velkommen og viser gerne skole frem.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgning og relevante bilag sendes i samlet PDF til forstander Jesper Laubjerg og viceforstander Stinne Poulsen på job@h-u.dk senest søndag den 20. august kl 12. Kvittering for modtagelsen sendes automatisk til mails med “Ansøgning” som emne. Samtaler forventes afholdt mandag den 30. august.