Ansøgningsfrist: 6. juni 2022

Himmerlands Ungdomsskole

Elevvej 10

9600 Aars

Med tiltrædelse 1. august 2022, har vi har brug for en fastansat lærer, som kan varetage undervisningen i dansk og være skolens læsevejleder. Fortæl os meget gerne, hvad du ellers kan undervise i. Vi ved, at vi udover de to nævnte funktioner kan tilbyde et job der indeholder tysk, håndbold, kunst og tekstile påfund. Vi hører også gerne om faglige kompetencer, som måske ikke er undervisningsfag, men som du kan se bragt i spil på efterskole.

Med til stillingerne hører opgaver som aften- og weekendlærer, deltagelse på rejser og kontaktlærerfunktionen. Geografisk nærhed til skolen, eller intentioner om at rykke nærmere, er derfor en fordel i ansættelsesprocessen. Hvis du er interesseret i en stilling på mindre end fuld tid, hører vi også meget gerne om det. Skriv i så fald gerne lidt om dine overvejelser i den retning i ansøgningen.

Vi har en uformel og humoristisk omgangstone, hvor traditionelle efterskoleværdier og skoleudvikling går hånd i hånd. Der er korte beslutningsveje, et højt aktivitetsniveau og mulighed for som medarbejder at gøre sin indflydelse gældende.

Vi ser meget frem til at byde en ny kollega velkommen.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgning og relevante bilag sendes i samlet PDF til forstander Jesper Laubjerg og viceforstander Stinne Poulsen på job@h-u.dk senest mandag den 6. juni kl 12.

Kvittering for modtagelsen sendes automatisk til mails med “Ansøgning” som emne. Samtaler forventes afholdt tirsdag den 14. juni 2022.

Himmerlands Ungdomsskole
Elevvej 10