Ansøgningsfrist: 15. august 2020

Hovedvejen 41

Hjarnø

7130 Juelsminde

Brænder du for efterskolelivet, og drømmer du om at arbejde med unge i et mangfoldigt og inkluderende fællesskab? Et fællesskab, hvor du kan arbejde tværfagligt og bruge dine pædagogiske og undervisningsmæssige kompetencer? Mens du nyder en 360 graders havudsigt?

Så er det muligvis dig, vi søger.

Livsstilsefterskolen Hjarnø byder første elevhold velkommen til august. Skolens team er ved at være på plads, men vi mangler dig, der kan være en ekstra støtte i den almene undervisning, for de elever, der har brug for det.

Din stilling vil blandt andet indeholde støttetimer i forbindelse med den boglige undervisning og den frie tid samt tilsyn. Vi forventer, at du engagerer dig i efterskolelivet, og at du prioriterer relationsarbejdet med eleverne højt, så du bliver en synlig del af fællesskabet. Du får fast bopæl på skolen i vores tjenestebolig og får funktion som sovende nattevagt i hverdagen, dvs. fra søndag aften til fredag morgen. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen, men da en del af arbejdet foregår sovende, vil din gennemsnitlige ugentlige arbejdstid være på omkring 24 timer. Vi forventer desuden, at du er fleksibel og indstillet på arbejdstider, som kan være både dag, aften og weekend.

Kort sagt søger vi dig, der

• har en relevant faglig, pædagogisk baggrund
  • formår at sætte din faglighed i spil i et tværfagligt felt med særligt lærere, pædagoger og sundhedspersonale
  • har erfaring med at arbejde med unge og som formår at se ressourcer og muligheder i hver enkelt elev
  • har lyst til at være en del af en ny afdeling, hvor vi sammen skaber rammerne og kulturen
  • kan bidrage med godt humør, nysgerrighed og en evne til at få de unge til at føle sig set, hørt og forstået
  • har lyst til at bo på en efterskole og en lille ø.

Ansøg nu

Kan du se dig selv som en del af holdet? Så send os dit CV og en motiveret ansøgning i én samlet pdf til job-hjarnoe@bgi.dk senest den 15. august.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Der er bopælspligt, og skolen stiller en ny renoveret 3-værelses-tjenestebolig til rådighed.
Lejligheden rummer plads til 2 og er beliggende på 1. sal i det tidligere stuehus. Der er adgang til balkon på 17 m2, og der er fuld havudsigt fra alle rum.

Ansøgningsfrist: den 15. august 2020 kl. 12.00. Der afholdes samtaler den 26. august. Tiltrædelse senest 1. oktober 2020.

Spørgsmål og fremvisning af efterskolen

Det er muligt at se skolen, få en rundvisning og stille spørgsmål til Rundvisning og info-aften den
13. august kl. 16.00. Tilmeld dig ved at skrive en mail til job-hjarnoe@bgi.dk.

For yderligere informationer henvises til Livsstilsefterskolens website

Om Livsstilsefterskolen Hjarnø
Livsstilsefterskolen Hjarnø er en almen efterskole med plads til 60 elever i 8, 9 eller 10 klasse. Vores elever kommer fra hele Danmark og udgør en mangfoldig elevgruppe. Hver enkelt elev begynder året med udgangspunkt i sit personlige mål for året og for en livsstilsændring. Fælles for dem alle er ønsket om et fantastisk efterskoleår med fokus på at styrke deres sundhed, selvværd og uddannelsesparathed. Vi møder eleverne, hvor de er, udfordrer og udvikler, mens vi tager udgangspunkt i elevernes drømme, styrker og mål. Det kræver et godt arbejdsmiljø, og det prioriteres derfor højt.
Livsstilsefterskolen Hjarnø er beliggende på øen, Hjarnø, kun 5 min. Sejlads fra Snaptun og en halv times kørsel fra Horsens.