Ansøgningsfrist: 30. november 2020

9500 Hobro

www.hobrofriskole.dk

Natalia Andresen, 2016 7533

Vægter du tryghed, faglighed og fællesskab højt? Er du overbevist om, at trygge børn, der trives, lærer bedst? Og mener du også, at ethvert menneske udfolder sig bedst i fællesskab med andre? Så er det muligvis dig, vi leder efter.

Vi søger en skoleleder, der kan værne om skolen og føre den sikkert videre i en god balance mellem respekt for skolens historie og kvalitetsbevidst fornyelse. Vi åbner fribørnehave på nabomatriklen i foråret 2021, og du kommer til at være en drivende kraft i den opstart.
Skolens leder og ansatte har et nært samarbejde og stor samhørighed med forældre og bestyrelse. Det betyder, at du kan regne med både solid opbakning og kvalificeret sparring.
Vi har en flad ledelsesstruktur, og vi træffer større beslutninger i fællesskab og bakker dem op i fællesskab.

Om os
Hobro Friskole er en grundtvig-koldsk friskole. Vi startede i 1988, og i dag har vi ca. 90 elever i 0. -
9. klasse. Skolen er centralt placeret i centrum af Hobro, og udover vores gode udearealer har vi egen bus og kort vej til skov og natur.
Vi arbejder ud fra et stærkt værdigrundlag, der hylder åndsfrihed, almen oplysning og fællesskab. Hos os er samtale, fortælling, sang, filosofi og demokratisk dannelse centrale elementer, der sammen med undervisning i boglige og kreative/musiske fag danner rammen om vores hverdag. Blandt skolens medarbejdere finder du både stor rutine, vilje til at værne om skolens idégrundlag, samt lyst og engagement til at kaste os ud i nye og spændende projekter.
Læs mere om vores dejlige skole på www.hobrofriskole.dk

Om dig
Vi forestiller os, at du

• Er synlig, passioneret og varmhjertet.
  • Har en ledelsesstil, der favner både elever, ansatte og forældre.
  • Står fast på vigtigheden af almen dannelse -både i ord og handling.
  • Forstår vigtigheden af tilstedeværelse og deltagelse i alle facetter af skolens liv -og at du selv efterlever det princip.
  • Er solidt funderet i det frie skoleområde som enten lærer eller leder.
  • Brænder for at profilere vores skole og børnehave i lokalsamfundet.
  • Har administrativ indsigt -eller er indstillet på at få det snarest muligt.

Ansøgningsfrist: Den 30. november 2020.
Tiltrædelse: Den 1. februar 2021, men vi venter gerne på den rette person.

Kontaktinfo
Vi forventer, at du besøger skolen, inden du søger stillingen. Aftal et besøg og få yderligere informationer om stillingen ved at kontakte bestyrelsesformand Natalia Andresen på
tlf. 2016 7533.
Send ansøgning med relevante bilag og referencer som én samlet PDF til hobro-friskole@mail.dk.

Ansættelsen sker efter aftale mellem Finansministeriet og LC.

Nyvej 23 ● 9500 Hobro ● 98525499● hobro-friskole@mail.dk ● www.hobrofriskole.dk