Ansøgningsfrist: 21. september 2020

Nørrevej 68

6280 Højer

Mads Hegaard Hansen, 42 28 31 03 / forstander@hoejerefterskole.dk

Vi søger en lærer, der brænder for Naturfag og som vil bidrage med nye ideer, masser af energi og glæde og være med til at give vores elever god undervisning i et lækkert naturfagslokale og bidrage til et fantastisk efterskoleophold.

Højer Efterskole er som følge af en positiv udvikling i elevoptaget på udkig efter den helt rette person til at varetage undervisningen i Naturfag i 8. og 9.klasse og andre undervisningsmæssige opgaver. Ud over at være naturfagslærer skal du også kunne sige ja tak til en eller flere af disse funktioner:

• Troværdig voksen, der kan og vil gå foran og udleve mottoet ”WE ARE FAMILY”
  • Støtte eleverne i deres egen personlige udvikling
  • Give faglig støtte til den enkelte elev og i små grupper
  • Tage del i aften- og weekendvagter på lige fod med kollegaerne
  • Fungere som vikar
  • Undervise i et eller flere fag eller valgfag.

Højer Efterskole er en Grundtvig-Koldsk efterskole hvor boglig, aktiv og kreativ undervisning af høj kvalitet indgår i et unikt samspil. Vi er en efterskole med knap 90 elever præget af et højt aktivitetsniveau. Skolen er veludstyret og har mange gode faciliteter.

WE ARE FAMILY er en stor del af vores værdigrundlag. Vi forventer, at du er interesseret i at blive en dynamisk del af et engageret og dygtigt medarbejderteam – og at du har lyst til at arbejde med unge mennesker i et spændende og alsidigt efterskolemiljø.

Tiltrædelse vil være snarest muligt efter aftale. Løn og ansættelse efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Nærmere oplysninger om jobbet kan fås ved henvendelse til forstander Mads Hegaard Hansen - tlf. 42 28 31 03 eller forstander@hoejerefterskole.dk. I forbindelse med ansøgningen er der mulighed for et besøg til en rundvisning på skolen.

Ansøgningen skal være os i hænde senest mandag den 21. september 2020 kl. 12.00 som PDF-fil i en mail til kontor@hoejerefterskole.dk.
Ansættelsessamtaler afholdes i ugen efter fristen. Se mere om skolen på skolens hjemmeside https://hoejerefterskole.dk/.