Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 20. maj 2021

Tilføjet: 21. april 2021

Adresse

Horne Efterskole

Højskolevej 5

Horne

9850 Hirtshals

Kontakt

Leif Lund Jakobsen, 41 22 48 91 / leif.jakobsen@hjoerring.dk

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

Om skolen
Horne Efterskole har som værdigrundlag at være en kulturåben skole, der bygger på et kristent livs- og menneskesyn. Livsoplysning er en bærende tanke for hele skolens virke.

Vi betragter mangfoldighed som et læringsrum, der er ideelt for elevernes dannelse, og vi ser en styrke i at være et alment og bredt tilbud. Samtidig arbejder vi med karakteristiske og profilerende elementer som rejselinjer, niveaudeling og Hornehjælp.

Skolen har et hjemligt miljø, hvor der også stilles krav, og der er ambitioner på elevernes vegne.

Om mødet med eleverne
Vi møder eleverne med klare linjer og tillid som ramme for det gode fællesskab. Skolens regler er funderet i værdier, og der er positiv forventning til, at eleverne kan magte den frihed, som også gives.

Eleverne bliver mødt, hvor de er, føler sig set, accepteret og holdt af, og der praktiseres demokrati ved at give eleverne medbestemmelse i hverdagen.

Om vores nye forstander

  • Du er en udadvendt person, der kan videreudvikle og markedsføre skolen.
  • Du inddrager medarbejderne, viser tillid og er empatisk. Bakker op, når det er nødvendigt.
  • Du er modig, analytisk, iderig, udviklingsorienteret og kan begejstre.
  • Du er et menneske, der ser mere i efterskolen end blot det at drive skole; nemlig at danne de unge til hele mennesker og være en værdirøst i samfundet.

Yderligere oplysninger
Her kan du læse mere om skolen og jobprofilen.

Kontakt bestyrelsesformand Leif Lund Jakobsen på 4122 4891 eller mail leif.jakobsen@hjoerring.dk for yderligere informationer og ønske om rundvisning.

Ansøgning sendes via dette link senest torsdag den 20. maj kl. 12.00.

Tiltrædelse 1. august 2021. Der er knyttet tjenestebolig til stillingen. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til Organisationsaftale for ledere ved frie grundskoler, mv. af 16. april 2019.