Ansøgningsfrist: 31. august 2021

Horne

9850 Hirtshals

Michael Kjærgaard, mk@unikrecruitment.dk / 22 22 40 00

På toppen af Danmark og med blik for hele verden tilbyder vi et attraktivt lederjob på en velrenommeret skole. Vi søger en forstander med lyst, evne og vilje til at tage lederskab.

Om skolen
Horne Efterskole har som værdigrundlag at være en kulturåben skole, der bygger på et kristent livs- og menneskesyn. Livsoplysning er en bærende tanke for hele skolens virke.

Vi betragter mangfoldighed som et læringsrum, der er ideelt for elevernes dannelse, og vi ser en styrke i at være et alment og bredt tilbud. Samtidig arbejder vi med karakteristiske og profilerende elementer som rejselinjer, niveaudeling og Hornehjælp.

Skolen har et hjemligt miljø, hvor der også stilles krav, og der er ambitioner på elevernes vegne.

Om mødet med eleverne

Vi møder eleverne med klare linjer og tillid som ramme for det gode fællesskab. Skolens regler er funderet i værdier, og der er positiv forventning til, at eleverne kan magte den frihed, som også gives.

Eleverne bliver mødt, hvor de er, føler sig set, accepteret og holdt af, og der praktiseres demokrati ved at give eleverne medbestemmelse i hverdagen.

Om vores nye forstander

• Du er en udadvendt person, der kan videreudvikle og markedsføre skolen.
  • Du inddrager medarbejderne, viser tillid og er empatisk. Bakker op, når det er nødvendigt.
  • Du er modig, analytisk, iderig, udviklingsorienteret og kan begejstre.
  • Du er et menneske, der ser mere i efterskolen end blot det at drive skole; nemlig at danne de unge til hele mennesker og være en værdirøst i samfundet.

Her kan du læse mere om skolen og jobprofilen.

UnikRecruitment hjælper bestyrelsen med denne rekrutteringsopgave. For yderligere informationer er du velkommen til at kontakte Michael Kjærgaard, partner hos UnikRecruitment på 2222 4000 eller mk@unikrecruitment.dk.
Du er meget velkommen til at komme og få en rundvisning på skolen efter den 1. august. Kontakt sekretær Anette Tietze for aftale om rundvisning på tlf. 98949322.

Tiltrædelse 1. november 2021. Der tilbydes tjenestebolig til stillingen. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til Organisationsaftale for ledere ved frie grundskoler, mv. af 16. april 2019.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Michael Kjærgaard
mk@unikrecruitment.dk