Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 18. maj 2022

Tilføjet: 27. april 2022

Adresse

ISI Idrætsefterskole

Hagelskærvej 40

7430 Ikast

Kontakt

Mikael Larsen, 27 57 54 34

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

Vi søger en engageret efterskolelærer - der ønsker at blive en del af vores talentmiljø


Du er en ildsjæl af rang, og din fodboldfaglighed er i top. Du brænder for fodbold og har erfaring som træner. Du er ambitiøs og ser trænergerningen som en naturlig del af dig.
Som efterskole udspringer vi af det forenede idrætsmiljø i Ikast og bidrager her i et godt samarbejde. Helheden i vores fodboldmiljø er vigtig, og her er samarbejdet mellem ISI og Ikast FC centralt. Derfor har du også lyst til at være en del af trænerteamet på tværs mellem skolen og klubben. Det er således en fordel, hvis du bor i nærheden af Ikast.

Derudover kan du undervise i boglige fag, og du gør klasserummet til din passion og hjemmebane også. Du er gerne læreruddannet.

Du har også lyst til at være en del af efterskolelivet - med alt det, der hører med af vagter, samvær og aktiviteter med eleverne - også uden for fodboldbanen.

Til gengæld tilbyder vi dig at komme med i et af landets førende og helstøbte idrætsmiljøer, at blive en del af et stærkt fodboldteam med daglig sparring blandt ambitiøse talenttrænere inden for flere sportsgrene.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Lærernes Centralorganisation og Finansministeriet.

Yderligere oplysninger eller aftale om besøg kan fås ved henvendelse til efterskoleleder og linjeansvarlig på drengefodbold Mikael Larsen, mobil 2757 5434.

Ansøgning mailes til mi@isi.dk Ansøgningsfrist: 18. maj 2022

Vi elsker idræt.
Og vi glæder os til at få DIG med på holdet!

ISI Idrætsefterskole er en moderne og dynamisk efterskole med 215 elever fordelt på syv linjeidrætter - blandt andet fodbold.

Rammerne er skolens og områdets unikke faciliteter. De er fyldt ud af et højt kvalificeret team af lærere, der alle er en aktiv del af det daglige liv på efterskolen.

Engagement og indsigt smitter, giver eleverne idrætsoplevelser i særklasse og en hverdag med tid til fordybelse. På ISI er idræt indgangsvinkel til et forpligtende fællesskab og et undervisningsmiljø,
hvor den enkelte elev får mulighed for at klarlægge og udvikle sine ressourcer til gavn for den enkelte, for holdet og samfundet.

Læs mere på vores hjemmeside: isi.dk