Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 14. juni 2021

Tilføjet: 7. juni 2021

Adresse

Ingstrup Musik- og Idrætsefterskole

Kettrupvej 121

9480 Løkken

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Ingstrup Efterskole står på 40 års erfaring, men er stadig en skole i udvikling. Vi tilbyder en arbejdsplads med 142 unge mennesker og 26 skønne kollegaer, der arbejder ud fra nærvær, respekt og fællesskab.

Vi har brug for en med erfaring, humor, spontanitet, initiativ og bare god energi! Du skal lide, at din arbejdsdag ikke altid bliver, som du havde forventet, da du stod op! Du skal brænde for de unge menneskers udvikling både i medgang og modgang;-) Det kræver god forståelse og kommunikation med teenagere – vores udgangspunkt er dialog og tillid. Vi står klar til at samarbejde med dig.

Vi er en linjefagsskole, hvor de unge har mulighed for at dygtiggøre sig og få fælles oplevelser inden for musik, blandet idræt, håndbold, fodbold og dans. Det er breddeidræt og efterskole frem for alt. Der er i elevgruppen fokus på, at efterskole er ”hele pakken” – det samme gælder for personalet; det er undervisning, planlægningsopgaver, teamsamarbejde, aften- og weekendarbejde, relationsarbejde med unge, forældresamarbejde, skolerejser, trivselsarbejde, køkkentjans, kollega-hygge og samarbejde på tværs af faggrupper, spas-gak-og-løjer og meget mere…

Vi har ikke alting på plads endnu i vores fagfordeling til næste år, men vi skal bruge en uddannet lærer mere, med en kombination af linjefag i enten engelsk, tysk, matematik, fysik/kemi eller andet aspekt af naturfagene. Du skal være med i planlægning og formidling af aktuel og relevant samfundsviden i faget Medborgerskab, og har du erfaring med særligt trivselsarbejde, hører vi gerne om det.
Vi kan derudover tilbyde mulighed for at bruge andre af dine kompetencer i forhold til den store variation, der er i alle de andre ting, vi også laver på efterskole; fællessang, skitur, idrætsdag og meget andet der skal planlægges og afvikles med kollegaer og elever.

Grundet det korte tidsperspektiv til et kommende skoleår (ansættelse pr. 1. august), er processen frem mod ansættelse:
Skriftlig ansøgning skal være os i hænde senest mandag den 14. juni kl. 9.00. I perioden den 15.-17. juni inviteres udvalgte ansøgere til rundvisning og jobsamtale.

Ansøgning bedes sendt til kontor@ingstrupefterskole.dk

Aflønning efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC.