Ansøgningsfrist: 15. januar 2020

7323 Give

Morten Christensen, 22 33 13 04
Mogens Bregendahl, 24 87 19 05

Du finder Karlskov Friskole centralt placeret i et naturrigt landskab midt imellem Give og Billund.

Vi kan tilbyde dig at lede en traditionsrig skole, hvor liv, begejstring og respekt for alle er det, der driver os i hverdagen. Vores målsætning er, at vi gennem et tværfagligt samarbejde kan opnå de optimale betingelserne for eleverne – at lære dem faglighed og betydningen af fællesskab og demokrati.
Vi er kendt for fællesskab, faglighed og fordybelse, ansvarsfølelse og plads til alle.
Vi har 132 elever fordelt fra 0. – 9. klasse, der afslutter med FA. – Skolen har tilhørende SFO.
Vi ønsker at drive en skole, hvor den omkringliggende natur og lokalsamfundets geografi, kulturhistorie og befolkning inddrages.

Vi kan blandt meget andet tilbyde dig:

• En spændende hverdag, hvor dagene ikke ligner hinanden.
  • Frihed til ledelse.
  • En stabil skole, vi holder af og værner om i alle henseender.
  • En engageret og loyal medarbejdergruppe, der sætter børnene i centrum.
  • En skole med mange traditioner fordelt hen over året.
  • En skole som bl.a. har svømmeundervisning, lejrskoler, udlandsrejser og udvekslingsskoler.
  • En engageret bestyrelse og forældrekreds, der støtter op om skole og ledelse.
  • Stor mulighed for at præge skolens udvikling i samarbejde med de ansatte.

Vi søger pr. 1. marts eller efter nærmere aftale en leder, der kan sikre gode rammer for trivsel og fællesskab for alle i og omkring skolen og stå i spidsen for dens fremadrettede udvikling.

Vi håber at finde en leder, som

• har kendskab til og indsigt i den frie skoleverden – børn og unge,
  • har ledererfaring og brænder for både ledelse og undervisning,
  • evner at stå i spidsen for skolen og tegne den ud ad til,
  • værdsætter daglig ledelse i samarbejde med personalet – tydelig ledelse,
  • kan være pædagogisk inspirator i dagligdagen,
  • har indsigt i økonomi, overenskomster og administrative retningslinjer for en friskole.

Vi håber også at finde bl.a. følgende personlige egenskaber hos dig:

• du har anerkendende og motiverende tilgang til børn og voksne,
  • du er empatisk og er god til at lytte og formidle – god til at skabe kontakt i samtalen,
  • du er god til at samle og fastholde fællesskabets værdier i vores traditioner.

Du er velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Morten Christensen på 2233 1304, eller vores konsulent Mogens Bregendahl 2487 1905
Du er også velkommen til at aftale en rundvisning på skolen.
Læs mere om os på vores hjemmeside www.karlskovfriskole.dk

Motiveret ansøgning
, CV og relevante bilag sendes senest den 15. januar kl. 12.00 til mogens@bregendahl.dk
Ansættelse sker iht. overenskomst mellem Finansministeriet og LC.
Aflønningsinterval: 444.341kr. – 532.238 kr. årligt.