Ansøgningsfrist: 24. juni 2022

8765 Klovborg

Lars Thomhav, 26 27 32 98 / lars@klovborgfri.dk

Se skolens hjemmeside

Da vores kollega har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en kompetent humanistisk lærer til fastansættelse, som kan undervise i dansk, engelsk, de humanistiske fag og gerne matematik. Udover
undervisning i disse fag vil der være opgaver som kontaktlærer, støtteundervisning, planlægningsopgaver og mulighed for undervisning i relevante valgfag.

Har du lyst til at være en del af vores skole, hvor livsmod, læring og ligeværd vægtes højt og hvor alle arbejder sammen på tværs af faggrupper? Grib chancen nu og send os en ansøgning.

Klovborg Friskole ligger i Ikast-Brande kommune midt mellem Horsens og Brande. Vi har omkring 130 elever og 20 ansatte.
Vi er en friskole i stadig vækst og du er inviteret med i den spændende proces som ny kollega på friskolen.

Du kan se mere om friskolen på www.klovborgfriskole.dk
Løn og ansættelsesforhold: Ansættelsesgrad efter aftale og løn efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC

Yderligere information kan fås ved henvendelse til skoleleder Lars Thomhav på 26 27 32 98 eller lars@klovborgfri.dk
Ansøgning med relevante bilag sendes til lars@klovborgfri.dk senest fredag 24/6-2022.

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 26, da vi ønsker opstart 1. august.