Ansøgningsfrist: 24. juni 2022

8765 Klovborg

Britta Schmidt, 29 25 95 05 / britta@klovborgfri.dk

Se skolens hjemmeside

Klovborg Friskole søger pædagogmedhjælper til vores SFO Vi søger en pædagogmedhjælper til vores SFO på ca. 20 timer ugentligt med mulighed for vikartimer i skoledelen.

Vi har ca. 35 glade og friske børn i vores SFO fra 0.-3. årgang. Vi ønsker en kollega, der er initiativrig, kreativ og glad for bevægelse samt har overblik og kan handle selvstændigt.
Det er vigtigt, at du besidder gode relationskompetencer og kan samarbejde med forældre og de øvrige personalegrupper i huset. Du må meget gerne have erfaring med børn i alderen 6-10 år.

Har du lyst til at være en del af vores skole, hvor livsmod, læring og ligeværd vægtes højt og hvor alle arbejder sammen på tværs af faggrupper? Grib chancen nu og send os en ansøgning.

Klovborg Friskole ligger i Ikast-Brande kommune midt mellem Horsens og Brande. Vi har omkring 130 elever og 20 ansatte.
Vi er en friskole i stadig vækst og du er inviteret med i den spændende proces som ny kollega på friskolen.

Du kan se mere om friskolen på www.klovborgfriskole.dk

Løn og ansættelsesforhold: Ansættelsesgrad efter aftale og løn efter gældende overenskomst.

Yderligere information kan fås ved henvendelse til SFO leder Britta Schmidt på 29259505 eller britta@klovborgfri.dk

Ansøgning med relevante bilag sendes til britta@klovborgfri.dk senest fredag 24/6-2022.

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 26, da vi ønsker opstart 1. august.