Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 14. april 2020

Tilføjet: 13. marts 2020

Adresse

Koldingegnens Idrætsefterskole

Drejensvej 100

6000 Kolding

Kontakt

Morten Svane, 75 56 54 00 / 22 32 03 00 

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Vi er en alsidig idrætsefterskole beliggende ned til Kolding Fjord med 106 motiverede og aktive elever.

Har du lyst til og mod på at udfordres som lærer og blive en del af et engageret og kompetent medarbejderteam, er der nu en mulighed.

Kan du undervise i flere af følgende fag dansk, engelsk, 10. TEMA, kristendom, biologi, sejlads, gymnastik - spring/rytme, badminton, volleyball, adventure, it og sociale medier samt andre kreative fag, hører vi gerne fra dig.

Vi forventer af dig, at du har en stærk interesse i skoleformen, og at du er klar til at indgå i efterskolearbejdet med bl.a. tilsyn, gruppe- og værelseslærerfunktion.

Vores mål er at være med til at skabe selvstændige, initiativrige og ansvarsbevidste unge mennesker, i et skoleliv der vægter dialog, faglighed, sociale relationer og demokratisk levevis. Vi er en skole, der bygger på et folkeligt idrætssyn, hvor idrætten forstås som alment udviklende og er mere end aktiviteten i sig selv.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem LC og Finansministeriet.

Du er meget velkommen til at kontakte skolen på 75565400 eller 22320300 for mere information eller for at aftale et besøg.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning (forstander@kie.dk). Ansøgningen skal være skolen i hænde senest tirsdag d. 14.4.