Ansøgningsfrist: 19. september 2021

Dovervej 19

6660 Lintrup

Niels Birkmand, 24 94 22 22 / nb@keskole.dk

Har du stærke sproglige kompetencer, elsker du at arbejde med unge, og har du eventuel undervisningserfaring? Vi søger en dygtig sproglærer, som primært skal undervise i dansk og tysk, med start snarest muligt.

Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde i både vores dansk- og tysklærerteam. Derudover indeholder stillingen desuden også tilsynsopgaver, så det er vigtigt, at du har lyst til at komme helt tæt på eleverne og være en del af deres dagligdag.

Det vil ligeledes være en fordel, hvis du kan se dig selv som underviser i en eller flere af vores valgfag. På Kongeådalens Efterskole tilbyder vi en bred vifte af valgfag inden for natur, håndværk og kreativitet, som du kan være med til at præge – uanset om du brænder for keramik, tøjdesign, friluftsliv, musik eller noget helt femte.

Hvem er vi?
Kongeådalens Efterskole er en efterskole med 9. og 10. klasse. Vi er beliggende mellem Kolding og Esbjerg og er en traditionsrig skole med stærke værdier. Vi vægter fællesskabet højt og arbejder sammen for at skabe en bæredygtig efterskole, hvor alle elever føler sig set og hørt.

Som lærer på Kongeådalens Efterskole bliver du en del af en tæt lærerstab, som oprigtigt brænder for eleverne og for efterskolelivet. Her giver gangene altid genlyd af latter og kreative sysler – og ingen dage er ens.

Stillingen

Der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest – men vi venter gerne på den rette kandidat.

Stillingen indeholder aftenvagter, enkelte weekendvagter samt deltagelse i skolens arrangementer, eventuelle ture og rejser.

Løn og ansættelsesforhold sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Er du interesseret?
Så send din ansøgning og dit CV til nb@keskole.dk senest søndag den 19. september kl. 12.00. Vi afholder samtaler onsdag den 22. september.

Det er vigtigt, at du i din ansøgning forholder dig til skolens værdier.

Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, kan du kontakte forstander Niels Birkmand på tlf. 24 94 22 22 eller mail nb@keskole.dk

Kongeådalens Efterskole, Dovervej 19, 6660 Lintrup - tlf. 74855333 – info@keskole.dk - www.keskole.dk