Ansøgningsfrist: 20. november 2019

Nørre Nissum

7620 Lemvig

Birte Bindslev Ebbensgaard, 40 26 89 98

Kongensgaard Efterskole søger en engageret kollega til et dygtigt og passioneret lærerkollegie.

Vi søger en fuldtids lærer til et halvårs vikariat med start den 1. januar 2020, og med mulighed for fastansættelse fra den 1. august 2020.
Dine arbejdsområder vil være naturfag, matematik samt forskellige valgfag. Stillingen omfatter derudover tilsyn, arrangementer og det med kostskoleformen forbundne arbejde.

Kongensgaard Efterskole er en almen efterskole for unge i 8., 9. og 10. klasse. Hos os ønsker vi at skabe rammer for et fællesskab, hvor den enkelte elev får styrket sit selvværd, og hvor alle kan udvikle sig til nysgerrige, selvstændige, handlekraftige og ansvarlige mennesker.

I vores værdigrundlag lægger vi vægt på, at alle elever skal opleve glæden ved selv at være aktive deltagere i en sund livsstil, et positivt fællesskab og faglig læring. Vi tror ligeledes på, at mennesker trives og udvikles bedst, når de mødes med tillid, anerkendelse, engagement, livsglæde og respekt for forskellighed.

Skolens værdigrundlag bygger på det kristne livs- og menneskesyn med rod i den danske folkekirke.

Skolens personale er i gang med et pædagogisk udviklingsforløb indenfor systemisk narrativ samtale, som du vil blive en del af.

Hvad ønsker vi af dig: Du kan tilslutte dig skolens værdigrundlag, du er faglig kompetent, du brænder for at arbejde med unge, du er åben overfor nye relationer, du er teamplayer, og du tør kaste dig ud i helt nye arbejdsopgaver.

For yderligere oplysninger om skolen henvises til skolens hjemmeside www.kge.dk

Løn og ansættelsesforhold i henhold til Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til forstander
Birte Bindslev Ebbensgaard tlf. 40268998, og din ansøgning samt CV sendes til be@kge.dk Ansøgningsfrist den 20. november. Samtalerne vil blive afholdt i uge 48.

Kongensgaard Efterskole
Ringvej 80, Nr. Nissum, 7620 Lemvig