Ansøgningsfrist: 4. december 2020

Nørre Nissum

7620 Lemvig

Birte Bindslev Ebbensgaard, 40 26 89 98

Da vores køkkenleder gennem mange år har valgt at gå på efterløn, søger vi en ny kompetent kollega på fuldtid med start den 1. februar 2021.

Vi forestiller os at du:

• er uddannet kok, økonoma el.lign. og har lyst til at skabe rammen for, at vores elever får succesoplevelser i køkkenet og finder glæden ved at lave mad.
  • vil være med til dagligt at lave spændende og varierede måltider, og at du er god til at smitte andre med din glæde over gode råvarer og sunde spisevaner.
  • er fleksibel og ”hurtig på aftrækkeren”, når der i hverdagen er anderledes dage og ture ud af huset, hvor der skal tænkes madpakkeløsninger eller mad på farten.
  • har visioner og er nytænkende i forhold til tilberedning og servering af måltiderne, og hvor du har fokus på at videreudvikle skolens sundhedstilbud med et særligt blik for skolens rejse imod større bæredygtighed.
  • kan se dig selv som en vigtig brik i skolens pædagogiske arbejde, hvor skolens elever indgår i det daglige køkkenteam, og hvor du kan skabe god og positiv stemning både for medarbejdere og elever.
  • er nysgerrig på den enkelte elev og ser den enkelte elevs potentiale. Derudover er det afgørende, at du indgår i et stærkt samarbejde med resten af huset, og du er åben overfor nye relationer.

Om Kongensgaard Efterskole:
Kongensgaard Efterskole er en livsstilsefterskole for unge i 8., 9. og 10. klasse med plads til 90 elever. Vi ønsker at skabe rammer for et fællesskab, hvor den enkelte elev får styrket sit selvværd, og hvor alle kan udvikle sig til nysgerrige, selvstændige, handlekraftige og ansvarlige mennesker.

Vi lægger vægt på, at alle elever skal opleve glæden ved selv at være aktive deltagere i en sund livsstil, et positivt fællesskab og faglig læring. Vi tror ligeledes på, at mennesker trives og udvikles bedst, når de mødes med tillid, anerkendelse, engagement, livsglæde og respekt for forskellighed. Skolens værdigrundlag bygger på det kristne livs- og menneskesyn med rod i den danske folkekirke.

For yderligere oplysninger om skolen henvises til skolens hjemmeside www.kge.dk
Løn og ansættelsesforhold i henhold til den gældende overenskomst.
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til forstander
Birte Bindslev Ebbensgaard tlf. 40268998. Din ansøgning samt CV sendes til be@kge.dk.
Ansøgningsfrist er den 4. december, og samtalerne vil blive afholdt i uge 50.